Tyck till om tyreso.se

Fritid för personer med funktionsnedsättning

Fritiden är viktig för alla. Att göra roliga saker och träffa andra. På den här sidan finns det kultur- och fritidstips för personer som behöver extra stöd.


Fritidsnätet - hitta fritidsaktiviteter på webben!

Fritidsnätet är en ny webbtjänst som samlar ett stort fritidsutbud för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i Stockholms län.

Med hjälp av tydliga filter kan du enkelt sortera fram de fritidsaktiviteter som just du är intresserad av, oavsett var du bor, vilka behov du har eller hur gammal du är.

I Fritidsnätet samverkar 17 kommuner i Stockholmsregionen samt Habilitering & Hälsa, som hör till Stockholms läns landsting, för att skapa en internetbaserad databas med mängder av fritidsmöjligheter för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar.

Fritidsnätet hittar du på adressen www.fritidsnatet.seLogga Fritidsnätet


 

Katalogen Kultur och fritid för alla

Framsida Kultur och fritid för allaTyresö kommun har, tillsammans med Haninge, Nacka, Nynäshamn och Värmdö, tagit fram en katalog med kultur- och fritidsaktiviteter speciellt för dig som behöver extra stöd.

Du kan ladda ner katalogen Kultur och fritid för alla via länken till höger, eller klicka på bilden. Du kan också hämta den på Servicecenter i kommunhuset eller på närmaste bibliotek och habiliteringscenter.

Kom ihåg att det finns mer än det som står i katalogen. Vill du veta mer eller har du tips på verksamheter som kan finnas med på hemsidan är du välkommen att kontakta Sanna Svidén via e-post susanne.sviden@tyreso.sePublicerad av: Maria Lagerqvist

Senast uppdaterad: 2016-06-29

Högermeny

Kontakt

Fritid för funktionshindrade

Fritidssamordnare
Susanne Svidén
Postadress:
Tyresö kommun
135 39 Tyresö
Besöksadress:
Östangränd 7, Tyresö Bibliotek