Tyck till om tyreso.se

Söderstöd AB

Lokaler

Besöksadress:
Krukmakargatan 35 C, Stockholm
Kanalvägen 15, Täby
Tingsvägen 15, 15 tr, Sollentuna

Tillgänglighet med allmänna kommunikationer:
T-bana Zinkensdamm

Tillgänglighet för personer med funktionsnedsättningar:
Lokal och toalett är anpassade för personer med funktionsnedsättning.

Personal och kompetens

Antal familjerådgivare: 7
Könsfördelning bland personalen: 3 män och 4 kvinnor
Språkkunskaper: Svenska, spanska, engelska

Verksamhetens innehåll

Besökstider: Måndag och torsdag: 8.30 – 20.00, Tisdag, onsdag, fredag: 8.30 – 17.00. Varannan lördag: 9.00 – 15.00

Beskrivning av verksamhetens arbetsmetoder:
Att kommunikation inte fungerar, är den vanligaste orsaken till att man väljer att komma till oss på Söderstöd. Ni har kört fast, bråkar och känner er ofta både missförstådda, ensamma, arga och ledsna. Ibland har det bara blivit tyst; ni pratar inte om något och känner inte att ni har någonting gemensamt. Någon av er kanske undrar: Ska det vara så här resten av livet? På Söderstöd har vi stor vana vid att träffa par som befinner sig i akut kris och par som känner att de har fastnat i mönster som de inte är nöjda med. Även par som väljer att gå skilda vägar kan ha behov av att gå i rådgivning. Andra vanliga bekymmer som vi möter kan handla om: otrohet, familjevåld, att vara styvförälder, att hantera barnen och sexuella bekymmer.

Hos oss på Söderstöd lägger vi fokus på samspel och kommunikation. Vår målsättning är att hjälpa er att förstå varandra bättre. Att det ibland inte är vad vi säger, utan hur vi säger det som gör en skillnad. Ni får båda möjlighet att beskriva hur ni upplever livet tillsammans. Vi bidrar med konkreta råd, ofta i form av hemläxor.

Annat som företaget vill framhålla om sin verksamhet:
På Söderstöd arbetar manliga och kvinnliga familjeterapeuter, med lång erfarenhet av familjerådgivning. Vi har stor kompetens inom neuropsykiatri som t.ex. ADHD samt autism.

Kontakta oss:
Telefontider: måndag – fredag 07.00 – 17.00 på telefonnummer: 08-702 20 89 eller via mail: bokning@soderstod.se För mer information se hemsidan : www.soderstod.se .


Publicerad av: linda.esperstrand@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2014-10-08