Tyck till om tyreso.se

Framnäsgruppen

Lokaler

Besöksadress:
Tulegatan 27, Stockholm

Tillgänglighet med allmänna kommunikationer:
Tulegatan 27 ligger i centrala Stockholm. T-bana till Rådmansgatan uppgång Handelshögskolan. 5 minuters promenadväg.

Tillgänglighet för personer med funktionsnedsättningar:
God tillgänglighet. Mottagningen ligger på gatuplan i ett bostadshus. Toalett ej anpassad till rullstol. Ersättningslokal med anpassad toalett kan erbjudas.

Personal och kompetens

Antal familjerådgivare: 4
Könsfördelning bland personalen: Kvinnor
Språkkunskaper: Svenska, engelska och persiska

Verksamhetens innehåll
Besökstider: Vardagar kl 8.00 – 17.00 samt kvällstider efter överenskommelse. Vi är mycket tillmötesgående och flexibla gällande tider.

Beskrivning av verksamhetens arbetsmetoder:
Vårt synsätt grundas i en uppfattning att det är den besökande som ska bedöma, skapa och därmed styra sin utveckling. Rådgivarens/terapeutens funktion är att med sin kompetens och empati bidra i sökandet efter en förändring som ska leda mot målet. Inom Framnäsgruppen finns en stor vana att möta människor i livs- och relationskris. Vår styrka är att skapa dialog mellan parter.

Annat som företaget vill framhålla om sin verksamhet:
Framnäsgruppen har omfattande erfarenhet och har medarbetare med spetskompetens inom flera områden som är till stor hjälp inom familjerådgivningsuppdragen, såsom relationsvåld, alkoholmissbruk, sexmissbruk, spelmissbruk, neuropsykiatri. Vi har också en lång erfarenhet av arbete med människor från olika kulturer.

Kontakta oss:
Förfrågan om familjerådgivning sker till verksamhetschef Mia Garphult på telefon: 08-755 26 80 eller via mail: info@framnasgruppen.se. En familjerådgivare kontaktar paret inom ett dygn för tidsbokning. För mer information se hemsidan: www.framnasgruppen.se.


Publicerad av: linda.esperstrand@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2014-10-09