Tyck till om tyreso.se

Omsorgshuset i Stockholm AB

Omsorgshuset i Stockholm AB startade år 2000 och är verksamma i Tyresö sedan 2008. Är även verksamma i bland annat Stockholm, Huddinge, Södertälje, Haninge, Lidingö, Järfälla och Sollentuna kommuner.

Speciell inriktning

Stor kompetens inom demens och synledsagning. Språkkunskaper (förutom svenska) bland annat arabiska, engelska, finska, spanska, kurdiska, ryska och teckenspråk.

Kompetens och erfarenhet

Bolaget är verksamt inom hemtjänst, socialpsykiatri, HVB-hem, ledsagarservice, avlösarservice, personlig assistans och asylboende i många delar av landet.

Utförarens beskrivning av sin verksamhet

Hos oss är det alltid du som brukare som står i fokus. På Omsorgshuset innebär det att vi alltid tänker utifrån individen och alltid utgår från att människor som är i behov av hjälp och stöd har olika förutsättningar och önskemål för att få ut det bästa av sin vardag. Delaktighet, respekt, gott bemötande samt valfrihet är ledord som vi tar på stort allvar i vårt dagliga arbete. Du som brukare får själv beskriva vad som passar bäst för just dig i din livssituation.

Kontinuitet

Hos oss är det viktigt att du som brukare känner dig trygg och vet vilken personal som kommer till dig. Du får alltid en kontaktperson hos oss, som samordnar och planerar dina tider tillsammans med dig. Vi lägger in dina bokningar och önskemål i ett system för att enkelt få en överblick så att du ska få samma personal i så stor utsträckning som möjligt.

Tilläggstjänster

Hushållsnära tjänster och städservice.


Publicerad av: linda.esperstrand@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2015-02-12

Högermeny

Relaterad information

Kontakt

Driftchef omsorg
Malin Westerlund
Postadress:
125 45 Älvsjö
Besöksadress:
Götalandsvägen 230