Tyck till om tyreso.se

Real Omsorg i Stor Stockholm AB

ROSSAB är verksamma i Tyresö sedan 2007 och har även verksamhet i Stockholm, Järfälla, Sollentuna och Huddinge kommuner. Har cirka 150 medarbetare exklusive vikariepoolen och administration.

Speciell inriktning

Bred kompetens och lång erfarenhet inom vård av personer med demens, MS, Parkinson, stroke och neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, utvecklingsstörning, autism och autismliknande störningar samt barn med ADHD-diagnos. ROSSAB är ett mångkulturellt företag och flertalet av personalen är mångspråkiga.

Kompetens och erfarenhet

Företaget leds av personer med många års erfarenhet inom äldre- och handikappomsorg. I personalstyrkan ingår vårdbiträden, undersköterskor, barnskötare med inriktning mot funktionshindrade, barnpedagog, fritidsledare och högskolestuderande inom social omsorg. Cirka 85 procent av de anställda har tidigare arbetat inom olika delar av vården. 

Utförarens beskrivning av sin verksamhet

ROSSAB:s ambition att alla brukare erbjuds service av god kvalitet, med respekt och lyhördhet för individens behov. ROSSAB arbetar för att varje individ ska ha ett meningsfullt, tryggt och värdigt liv, oavsett omsorgsbehov. Företaget har ett aktiverande och rehabiliterande förhållningssätt.

Kvalitetsarbetet är väl genomsyrat i hela verksamheten och genom åren har vi fått väldigt bra omdöme om vårt arbete av alla våra brukare, samarbetspartner samt tillsynsmyndigheter.

Kontinuitet

Vi har hög kontinuitet beroende på att vi endast skickar personal som godkänts av brukaren. Brukaren får tala om sina önskemål om personal, tillexempel när det gäller kulturell och religiös bakgrund. Oftast gör detta det möjligt att skapa en relation mellan kunden och personalen vilket i sin tur ökar kontinuiteten då begränsat antal personal jobbar hos en och samma brukare.

Tilläggstjänster

Hushållsnära tjänster såsom fönsterputs, storstädning samt omvårdnad och service.


Publicerad av: Maria Lagerqvist

Senast uppdaterad: 2016-06-28

Högermeny

Relaterad information

Kontakt


Reza Dehghan
Besöksadress:
Spångavägen 399
136 55 Spånga

Patron Pehrs väg 10
141 35 Huddinge