Tyck till om tyreso.se

Noga Omsorg Haninge AB

Utför hemtjänst (omvårdnad och service), ledsagarservice och avlösarservice. Är verksamma i Haninge sedan 2009 och i Tyresö från 2014.

Speciell inriktning

Noga Omsorgs ledord är kontinuitet. Vi tänker alltid kontinuitet när vi planerar scheman och personal. Kontinuitet skapar trygghet för både kunder och personal.

Kompetens och erfarenhet

Verksamhetschefen har flerårig erfarenhet av hemtjänst och även utbildning inom juridik och tandvård. Fortlöpande kompetensutveckling för personalen i bland annat demens och näringslära.

Utförarens beskrivning av sin verksamhet

  • Vi är lyhörda för hur du vill ha det.
  • Väljer du oss som utförare kommer vi att eftersträva att samma person kommer hem till dig varje gång. Han eller hon blir även din kontaktperson.
  • Alla som väljer våra tjänster ska känna sig trygga hos oss.
  • Självklart följer vi gällande lagar och förordningar men vi är även noga med att följa upp hur du upplever vårt arbete för dig.

Kontinuitet

För att nå en hög kontinuitet har vi ett speciellt upplägg på våra arbetstider. Din kontaktperson arbetar mån-fre dagtid. Det innebär att en och samma person kommer till dig varje vardag, dagtid. Alla serviceinsatser utförs av din kontaktperson och all omsorg som ligger dagtid mån-fre. Har du endast hjälp på dagtid vardagar behöver du inte träffa mer än en person, förutom vid semester, sjukdom m.m. På kvällarna har vi samma personer som kommer hem till dig. Vi försöker lägga schemat så att max tre personer ska arbeta på ett kvällsschema. Det innebär att du max har tre olika personer som kommer på kvällen. Helgpersonalen arbetar varannan helg. Det innebär att du har två olika personer som kommer på helgerna.

Tilläggstjänster

Inga tilläggstjänster.


Publicerad av: Maria Lagerqvist

Senast uppdaterad: 2017-10-26

Högermeny

Relaterad information

Kontakt

Verksamhetschef
Anna Pettersson Blomgren
Postadress:
136 40 Handen
Besöksadress:
Nynäsvägen 40