Tyck till om tyreso.se

Livea AB

Livea AB är ett omsorgsföretag som erbjuder hemtjänst, ledsagning, avlösning, trivselträffar, tilläggstjänster/hushållsnära tjänster samt personlig assistans. Vi är verksamma i Tyresö sedan oktober 2016 och i Stockholm sedan januari 2017.

Kompetens och erfarenhet
Ägarna har lång erfarenhet som goda chefer från hemtjänst, vård och näringsliv. Vi vet hur viktiga medarbetarna är och har handplockat personal med stort intresse för sitt yrke, rätt känsla, utbildning och erfarenhet.

Utförarens beskrivning av sin verksamhet
Vi tillämpar det goda ledarskapet som gör att våra medarbetare trivs och stannar hos oss. Namnet Livea med sin sol-logga vill förmedla värme och glädje till våra kunder, medarbetare och anhöriga. Genom vår mångåriga erfarenhet kan och vill vi göra skillnad. Våra ledord är därför "Med hjärta och hög kompetens gör vi verklighet av de vackra orden".

Livea inbjuder våra kunder, medarbetare och anhöriga till regelbundna fikaträffar i vår lokal på Granängsringen 42. Här bjuds det på kaffe med nybakat bröd, levande pianomusik och trivsel där möjlighet finns att träffa gamla och nya vänner.

Kontinuitet
Livea är en attraktiv arbetsgivare och hos oss vill man arbeta. Du kommer att märka att personalen trivs och stannar hos oss. Schemat planeras noggrant så att det är möjligt för samma personal att komma till dig i så hög utsträckning som möjligt.

Tilläggstjänster
Vi utför hushållsnära tjänster som t ex städning, promenader, tvätt och strykning, högläsning, betala räkningar mm med RUT-avdrag. Prata gärna med oss om du har andra önskemål.

Håll utkik på vår webbsida för nyheter, information om fikaträffar mm. Länken hittar du under relaterad information.


Publicerad av: Maria Lagerqvist

Senast uppdaterad: 2017-08-29

Högermeny

Relaterad information

Kontakt


Annika Nilsson
Postadress:
135 44 TYRESÖ
Besöksadress:
Granängsringen 42