Tyck till om tyreso.se

Livea AB

Utför hemtjänst (omvårdnad och service) för vuxna samt ledsagarservice och avlösarservice enligt SoL för vuxna. Företaget är verksamt i Tyresö sedan oktober 2016.

Kompetens och erfarenhet

Livea har empatisk personal med rätt utbildning och lång erfarenhet inom vård och hemtjänst. Livea har en egen legitimerad sjuksköterska som hjälper och stöder dig och personalen i omvårdnadsarbetet. Vår personal talar mycket god svenska.

Utförarens beskrivning av sin verksamhet

Liveas grundare är chefer med många års erfarenhet från vården och näringslivet. Vi tillämpar det goda ledarskapet som gör att våra medarbetare trivs och stannar hos oss. Namnet Livea med sin sol-logga vill förmedla att LEVA sitt liv HELA livet och att vi har en trivselkultur baserat på "Sol i Sinnet". Du är välkommen på en kopp kaffe med hembakat bröd i vår lokal på Granängsringen 42 i Tyresö. Vår ambition är att göra trevligheter i samband med högtider och traditioner. Våra ledord är: "Med hjärta och hög kompetens gör vi verklighet av de vackra orden".

Kontinuitet

Livea är en attraktiv arbetsgivare och hos oss vill man arbeta. Du kommer att märka att personalen trivs och stannar hos oss. Schemat planeras noggrant så att det är möjligt för samma personal att komma till dig i så hög utsträckning som möjligt.

Tilläggstjänster

Från och med 1 januari 2017 kommer vi att kunna erbjuda olika tilläggstjänster. Håll utkik på vår webbsida, länken hittar du under Relaterad information.


Publicerad av: Maria Lagerqvist

Senast uppdaterad: 2016-10-05

Högermeny

Relaterad information

Kontakt


Annika Nilsson
Postadress:
135 44 TYRESÖ
Besöksadress:
Granängsringen 42