Tyck till om tyreso.se

Lindalens Omsorg AB

Lindalens Omsorg AB har funnits sedan 1989 och är verksamma i Tyresö kommun sedan 2002. Idag arbetar drygt 70 personal inom hemtjänsten.

Speciell inriktning

Flera av personalen är mångspråkiga.

Kompetens och erfarenhet

Verksamhetsansvarig har mångårig erfarenhet inom vård och sjukvård. Samtliga tre arbetsledare inom hemtjänsten har erfarenhet inom omvårdnad och sjukvård inom äldreomsorg, funktionshinder, demens, fysisk och psykisk ohälsa. Personalgruppen består av undersköterskor, mentalskötare och vårdbiträden med vana och erfarenhet inom vård och service. Lindalens fokuserar på fortbildning inom vårdyrket.

Utförarens beskrivning av sin verksamhet

Lindalens Omsorg AB är ett familjeägt företag i andra generationen och är en privat utförare av biståndsbeviljad hemtjänst i Tyresö kommun samt hushållsnära tjänster. Lindalens står för hög kvalitet, flexibilitet och engagemang. Vårt koncept är att tillgodose brukarens behov och önskemål och skräddarsy utförandet individuellt. Vi erbjuder ett stöd i hemmet och en guldkant i vardagen. Lindalens hemtjänst är uppdelad i två områden utifrån kontakmanskap, geografi och särskilda behov.

Kontinuitet

Vi arbetar i mindre grupper för att knyta så få personal som möjligt till brukaren. Du som brukare ska alltid mötas av ett bekant ansikte. Klagomål kring kontinuitet följs upp omgående och åtgärdas. Brukaren ska få information om ordinarie kontaktperson inte är i tjänst för planerat besök.

Tilläggstjänster

Veckostädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, snöskottning och bortforsling. Vi har även hantverkare samt certifierad elektriker.


Publicerad av: Maria Lagerqvist

Senast uppdaterad: 2017-12-01

Högermeny

Relaterad information

Kontakt

Joanna Fiedoronek
Marika Rådberg
Besöksadress:
Radiovägen 22
135 48 Tyresö