Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Nyboda skola - Inför skolvalet 2018

Publicerad den: 2017-11-17

Vill du gå i framtidens skola i Tyresö?

Vill du vara med i en läranderesa tillsammans med oss? Nyboda skola är en modern grundskola i centrala Tyresö. Vi arbetar i genomtänkta lokaler med god teknisk utrustning. Vår vision är att skapa en kreativ miljö där eleverna får lust att lära och mod att synas. Vi vill med en pedagogik i framkant och flexibla arbetssätt ge varje elev möjlighet att lyckas i sitt lärande. Hos oss finns både profilklasser och klasser utan profil. 

Se relaterad information för mer detaljer. 


Publicerad av: rebecca.stahl@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-11-17

Högermeny

Relaterad information

Våra profilklasser

Våra profilklasser

Teknikklass
Är du intresserad av teknik har du möjlighet att välja vår teknikprofil i till årskurs 7-9. Du får bygga och konstruera och ta reda på hur saker och ting fungerar. Här utvecklar du din problemlösningsförmåga och dina kunskaper om teknik.
Läs mer om teknikprofilen

Idrottsklass
Om idrott är ditt stora intresse och du utövar någon sport på din fritid är idrottsklass någonting för dig. Det är en utbildning som ger möjlighet till en bred kunskap om idrott, kropp och hälsa. Vi har idrottsklasser från årskurs 7-9.
Läs mer om idrottsprofilen

Musikklass
Har du ett stort intresse för musik? Då är Tyresö musikklasser någonting för dig! Du får sjunga i kör, spela instrument och utveckla din scenvana i samband med musikcaféer och konserter. Vi har musikklasser från årskurs 4-9.
Läs mer om musikprofilen