Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Nyboda skola är en grundskola för årskurs 4-9. Här finns både profilklasser och andra klasser. Vi har även särskola samt en undervisningsgrupp för elever med svårigheter inom autismspektrum. Den nybyggda skolan togs i bruk i augusti 2012.

Månadsbrev september

07 september 2015

Nu är vi igång igen efter sommaren och vi önskar alla våra gamla och nya elever och föräldrar välkomna till läsåret 15/16!

Läs mer

Pedagogiskt på gång

20 maj 2015

Språkets roll i alla skolämnen har blivit mer och mer centralt. Skolverkets film om språkutvecklande arbetssätt är gjord på Nyboda skola tillsammans med lärare och elever i årskurs 7.

Läs mer och se filmen

Podcast i undervisningen

16 juli 2015

Användande av podcast i undervisningen visar sig höja både elevernas motivation och resulltat. Det konstaterar Nyboda skolas Markus Nyman, lärare i svenska och Kia Senneryd, special- och förstelärare.

Läs mer
 

Fler nyheter

 • 02 oktober 2015

  Ny webbplats för studie- och yrkesvägledning

  Funderar du över din framtid, arbete eller studier? Nu är det enklare att hitta samlad information. Tyresö kommun har lanserat en ny webbplats som är gemensam för grundskola, gymnasieskola och vuxenstuderande.

 • 02 september 2015

  Gratis temakvällar i Tyresö

  Välkommen på kostnadsfria föreläsningar för vuxna i Tyresö kommun. Höstens temakvällar har en röd tråd som handlar om självkänsla och mod att ta sig ur svårigheter och förverkliga drömmar.

 • 24 augusti 2015

  Återkoppling nyckeln till lärande

  James Nottingham, pedagog, skolledare från England, talade inför alla Tyresös lärare om vad som är mest effektivt för att öka elevernas lärande.

 • 24 augusti 2015

  PRIO har elevernas resultat i fokus

  Resultaten i Tyresös skolor går åt rätt håll, men det finns fortfarande många områden som behöver utvecklas. Nu påbörjas arbetet med att effektivisera och prioritera rätt saker i kommunens skolor.

 • 03 juli 2015

  Höjda meritvärden för Tyresös nior

  Niornas meritvärde höjs i år med 7,7 poäng till 232,2. Även behörigheten till gymnasiet ökar och 92,7% av de nior som tog sin grundskoleexamen 2015 är behöriga till gymnasiet.

 • 17 juni 2015

  Har du behov av skolskjuts?

  Nu kan ansökan om skolskjuts för höstterminen 2015 lämnas in. Detta gäller oavsett om du har skolskjuts idag eller om du ansöker för första gången. Tänk på att handläggningstiden för skolskjutstaxi är sex veckor.

 • Fler nyheter Prenumerera
Nyboda skolas symbol

Nyboda skolas symbol

Nybodalogga
Arbetslagens hemsidor

Arbetslagens hemsidor

 

Våra arbetslag har lagt upp hemsidor med information angående ämnesplaneringar, aktuella händelser och en kalender med kommande händelser.

Våra profilklasser

Våra profilklasser

Teknikklass
Är du intresserad av teknik har du möjlighet att välja vår nya teknikprofil i skolvalet till årskurs 7. Du får bygga och konstruera och ta reda på hur saker och ting fungerar. Här utvecklar du din problemlösningsförmåga och dina kunskaper om teknik.
Läs mer om teknikprofilen

Idrottsklass
Om idrott är ditt stora intresse och du utövar någon sport på din fritid är idrottsklass någonting för dig. Det är en utbildning som ger möjlighet till en bred kunskap om idrott, kropp och hälsa.
Läs mer om idrottsprofilen

Musikklass
Har du ett stort intresse för musik? Då är Tyresö musikklasser någonting för dig! Du får sjunga i kör, spela instrument och utveckla din scenvana i samband med musikcaféer och konserter.
Läs mer om musikprofilen

Kontakt

Nyboda skola

Rektor
Kia Broomé
Besöksadress:
Pluggvägen 2
135 46 Tyresö
Sjukanmälan

Sjukanmälan

Sjukanmälan av elev gör du via e-tjänstportalen eller på telefon 08 578 29447.