Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Nyboda skola är en grundskola för årskurs 7-9. Här finns också profilklasser i årskurs 4-9 och klasser utan speciell profil i årskurs 7-9. Vi har även särskola samt en undervisningsgrupp för elever med svårigheter inom autismspektrum. Den nybyggda skolan togs i bruk i augusti 2012.

Inför skolvalet läsåret 2016/2017

06 november 2015

Nu är det dags att söka till våra profilklasser, idrott- musik- och teknik, inför årskurs 7. Sista datum för ansökan till idrottsklass är 15 december.

Läs mer om ansökan här

Unik forskning om inkluderande lärmiljöer

20 oktober 2015

Inkluderande lärmiljöer har visat sig framgångsrikt. På flera skolor har elevresultaten höjts. Arbetet med inkludering är en av orsakerna till det, berättar Anneli Eriksson biträdande rektor på Nyboda skola.

Läs artikeln om forskningsprojektet här.

Pedagogiskt på gång

20 maj 2015

Språkets roll i alla skolämnen har blivit mer och mer centralt. Skolverkets film om språkutvecklande arbetssätt är gjord på Nyboda skola tillsammans med lärare och elever i årskurs 7.

Läs mer och se filmen
 

Fler nyheter

 • 20 november 2015

  Gymnasiemässan i Älvsjö

  Gymnasiemässan i Älvsjö var en succé för Tyresö gymnasium. Våra duktiga elever och lärare jobbade på för att ge alla nior den information de behövde.

 • 11 november 2015

  Tyresö nattcup

  Är du minst 15 år och gillar att vara vaken och spela fotboll? Då ska du anmäla ditt lag till Tyresö nattcup 2015. Den 19-20 december 2015 är det åter igen dags för Tyresö fritidsgårdar att arrangera Tyresö Nattcup.

 • 23 oktober 2015

  Med anledning av den tragiska händelsen i Trollhättan

  Brev till vårdnadshavare till elever i Tyresö kommuns grundskolor.

 • 22 oktober 2015

  Prenumerera på Skolnytt

  Det digitala nyhetsbrevet Skolnytt återupptar nu en mer frekvent utgivning.

 • 21 oktober 2015 Skola

  Öppet hus på Tyresö gymnasium

  Onsdag 25 november har Tyresö gymnasium öppet hus kl 18-20. Alla nior med föräldrar är varmt välkomna. Vi lovar att svara på alla möjliga och omöjliga frågor kring din kommande gymnasieutbildning.

 • 14 oktober 2015

  Månadsbrev oktober

  Nu har hösten kommit på allvar och vi har nått fram till mitten av terminen. Vecka 43 är det dags för årets nior att ha prao.

 • Fler nyheter Prenumerera
Nyboda skolas symbol

Nyboda skolas symbol

Nybodalogga
Arbetslagens hemsidor

Arbetslagens hemsidor

 

Våra arbetslag har lagt upp hemsidor med information angående ämnesplaneringar, aktuella händelser och en kalender med kommande händelser.

Våra profilklasser

Våra profilklasser

Teknikklass
Är du intresserad av teknik har du möjlighet att välja vår teknikprofil i till årskurs 7-8. Du får bygga och konstruera och ta reda på hur saker och ting fungerar. Här utvecklar du din problemlösningsförmåga och dina kunskaper om teknik.
Läs mer om teknikprofilen

Idrottsklass
Om idrott är ditt stora intresse och du utövar någon sport på din fritid är idrottsklass någonting för dig. Det är en utbildning som ger möjlighet till en bred kunskap om idrott, kropp och hälsa. Vi har idrottsklasser från årskurs 7-9.
Läs mer om idrottsprofilen

Musikklass
Har du ett stort intresse för musik? Då är Tyresö musikklasser någonting för dig! Du får sjunga i kör, spela instrument och utveckla din scenvana i samband med musikcaféer och konserter. Vi har musikklasser från årskurs 4-9.
Läs mer om musikprofilen

Kontakt

Nyboda skola

Rektor
Kia Broomé
Besöksadress:
Pluggvägen 2
135 46 Tyresö
Sjukanmälan

Sjukanmälan

Sjukanmälan av elev gör du via e-tjänstportalen eller på telefon 08 578 29447.