Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Nyboda skola är en grundskola för årskurs 7-9. Här finns också profilklasser i årskurs 4-9 och klasser utan speciell profil i årskurs 7-9. Vi har även särskola samt en undervisningsgrupp för elever med svårigheter inom autismspektrum. Den nybyggda skolan togs i bruk i augusti 2012.

Ansökan till idrottsklass inför årskurs 7 2016

22 januari 2016

Intresset för vår idrottsprofil har visat sig stort. Vi startar därför ytterligare en idrottsklass i åk 7 höstterminen -16. Förlängd ansökningstid till den 19 februari. Välkommen med din ansökan!

Läs om intagningstest

Nyboda pedagog

15 december 2015

Ta del av vårt utvecklingsarbete och vad som händer på skolan genom att läsa på vår websida Nyboda pedagog.

Läs om Nyboda pedagog

Pedagogiskt på gång

20 maj 2015

Språkets roll i alla skolämnen har blivit mer och mer centralt. Skolverkets film om språkutvecklande arbetssätt är gjord på Nyboda skola tillsammans med lärare och elever i årskurs 7.

Läs mer och se filmen

Unik forskning om inkluderande lärmiljöer

20 oktober 2015

Inkluderande lärmiljöer har visat sig framgångsrikt. På flera skolor har elevresultaten höjts. Arbetet med inkludering är en av orsakerna till det, berättar Anneli Eriksson biträdande rektor på Nyboda skola.

Läs artikeln om forskningsprojektet här.
 

Fler nyheter

 • 05 februari 2016

  Dags att besvara årets elev- och föräldraenkät!

  Den 12 februari klockan 24:00 är sista dagen att tycka till om ditt barns förskola eller skola genom att besvara årets elektroniska elev- och föräldraenkät. Ska du svara via pappersenkät måste enkäten vara inlämnad tidigare för att hinna registreras.

 • 26 januari 2016

  Lysande framtid för Tyresös el-elever

  Som första skola i Stockholmsområdet har Tyresö gymnasium blivit ETG-partner. Ett brobygge mellan elbranschen och skolans elteknikprogram anpassar utbildningen efter branschens behov och ger eleverna spetskompetens samtidigt som de kvalitetssäkras.

 • 26 januari 2016 Skola

  Det händer i skolan 2016

  Det händer saker i Tyresös grundskolor. Under 2016 är det främst två stora utvecklingsområden som är aktuella – förbättringar av fritidshemmen samt den pedagogiska metoden ”bedömning för lärande”.

 • 13 januari 2016 Skola

  Grundskolans nya organisation

  Från den 1 januari 2016 har den kommunala grundskolan en ny organisation. Utgångspunkten har varit ökad likvärdighet, pedagogiskt ledarskap och en ekonomiskt hållbar organisation.

 • 23 december 2015 Förskola

  Nya riktlinjer för kommunala förskolor från årsskiftet

  Från 1 januari 2016 gäller nya riktlinjer för kommunala förskolor.

 • 26 november 2015

  Second Chance School i Pedagogiska magasinet

  Second Chance School är med i en stor artikel i senaste numret av Pedagogiska magasinet.

 • Fler nyheter Prenumerera
Nyboda skolas symbol

Nyboda skolas symbol

Nybodalogga
Arbetslagens hemsidor

Arbetslagens hemsidor

 

Våra arbetslag har lagt upp hemsidor med information angående ämnesplaneringar, aktuella händelser och en kalender med kommande händelser.

Våra profilklasser

Våra profilklasser

Teknikklass
Är du intresserad av teknik har du möjlighet att välja vår teknikprofil i till årskurs 7-8. Du får bygga och konstruera och ta reda på hur saker och ting fungerar. Här utvecklar du din problemlösningsförmåga och dina kunskaper om teknik.
Läs mer om teknikprofilen

Idrottsklass
Om idrott är ditt stora intresse och du utövar någon sport på din fritid är idrottsklass någonting för dig. Det är en utbildning som ger möjlighet till en bred kunskap om idrott, kropp och hälsa. Vi har idrottsklasser från årskurs 7-9.
Läs mer om idrottsprofilen

Musikklass
Har du ett stort intresse för musik? Då är Tyresö musikklasser någonting för dig! Du får sjunga i kör, spela instrument och utveckla din scenvana i samband med musikcaféer och konserter. Vi har musikklasser från årskurs 4-9.
Läs mer om musikprofilen

Kontakt

Nyboda skola

Rektor
Kia Broomé
Besöksadress:
Pluggvägen 2
135 46 Tyresö
Sjukanmälan

Sjukanmälan

Sjukanmälan av elev gör du via e-tjänstportalen eller på telefon 08 578 29447.