Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Nyboda skola är en grundskola för årskurs 4-9. Här finns både profilklasser och andra klasser. Vi har även särskola samt en undervisningsgrupp för elever med svårigheter inom autismspektrum. Den nybyggda skolan togs i bruk i augusti 2012.

 

Skolledningens månadsbrev för april

14 april 2015

Vi har nu gått mer än halva vårterminen och både sport- och påsklov har passerat. I dagsläget är det knappt nio veckor kvar till sommaravslutningen den 11/6 och de veckorna innehåller både ett par lovdagar och helgdagar. Mycket har hänt under läsåret men en hel del återstår, förstås.

Läs månadsbrevet här

Tredjeplats i nationella Instafilmtävlingen för Nybodas elever

Tävling
24 april 2015

Elever i 5b vann tredje pris i den nationella Instafilmtävlingen som Stockholm filmfestival anordnade.

Läs mer

Välgörenhetsfest på Nyboda skola

15 april 2015

Torsdagen den 26/3 arrangerade elever i åk 6 en fest på skolan. Pengarna som kom in i form av entréavgift och försäljning under kvällen gick oavkortat till inköp av getter åt familjer i fattiga delar av Afrika. Vi på Nyboda är glada och stolta över er elever som ordnade den här kvällen.

Läs mer

Pedagogiskt på gång

Matematiklyftet
25 november 2014

Vad händer just nu på Nyboda skola?

Läs mer
 

Fler nyheter

 • 05 maj 2015

  Information om gymnasievalet

  Gymnasieinformation torsdag 7 maj kl. 18.30 i Nyboda skolas skolrestaurang Alla föräldrar till elever i år åtta är välkomna på en informationsträff inför gymnasievalet.

 • 21 april 2015

  Extra satsning mot klotter i Trollbäcken

  Från den 27 april till 5 maj kommer Tyresö kommun tillsammans med flera privata aktörer att satsa på extra klottersanering i Trollbäcken.

 • 14 april 2015 Skola

  Informationskväll på Tyresö gymnasium

  Tisdag 5 maj har Tyresö gymnasium informationskväll 17-18.30. Alla nior med föräldrar är varmt välkomna. Vi lovar att svara på alla möjliga och omöjliga frågor kring din kommande gymnasieutbildning.

 • 06 mars 2015

  Vårens föräldrainformationsblad är här!

  Nu är vårens föräldrainformationsblad här! Här kan du läsa som förälder vad som händer kring det brotts- och drogförebyggande arbetet runt barn och unga i Tyresö.

 • 21 januari 2015

  Nu är tyreso.se mobilanpassad

  Nu har vi mobilanpassat tyreso.se! Det ska vara lätt att hitta information på webbplatsen oavsett om du surfar på datorn, mobilen eller läsplattan.

 • 12 december 2014

  E-tjänstportalen ersätter Skolportalen

  Skolportalen har stängts ned och du når istället alla tjänster via E-tjänstportalen.

 • Fler nyheter Prenumerera
Nyboda skolas symbol

Nyboda skolas symbol

Nybodalogga
Arbetslagens hemsidor

Arbetslagens hemsidor

 

Våra arbetslag har lagt upp hemsidor med information angående ämnesplaneringar, aktuella händelser och en kalender med kommande händelser.

Våra profiler

Våra profiler

Teknikprofil
Är du intresserad av teknik har du möjlighet att välja vår nya teknikprofil i skolvalet till årskurs 7. Du får bygga och konstruera och ta reda på hur saker och ting fungerar. Här utvecklar du din problemlösningsförmåga och dina kunskaper om teknik.
Läs mer om teknikprofilen

Idrottsprofil
Om idrott är ditt stora intresse och du utövar någon sport på din fritid är idrottsklass någonting för dig. Det är en utbildning som ger möjlighet till en bred kunskap om idrott, kropp och hälsa.
Läs mer om idrottsprofilen

Musikprofil
Har du ett stort intresse för musik? Då är Tyresö musikklasser någonting för dig! Du får sjunga i kör, spela instrument och utveckla din scenvana i samband med musikcaféer och konserter.
Läs mer om musikprofilen

Kontakt

Nyboda skola

Rektor
Kia Broomé
Besöksadress:
Pluggvägen 2
135 46 Tyresö
Sjukanmälan

Sjukanmälan

Sjukanmälan av elev gör du via e-tjänstportalen eller på telefon 08 5782 9447.