Tyck till om tyreso.se

Nyboda skola är en grundskola för årskurs 4-9. Här finns både profilklasser och andra klasser. Vi har även särskola samt en undervisningsgrupp för elever med svårigheter inom autismspektrum. Den nybyggda skolan togs i bruk i augusti 2012.

 

Verktyg

Teknikprofil

05 november 2014

Är du intresserad av teknik har du möjlighet att välja vår nya teknikprofil i skolvalet till år 7. Du får skapa, bygga, konstruera och ta reda på hur saker och ting fungerar. Här utvecklar du din problemlösningsförmåga och dina kunskaper om teknik i olika sammanhang.

Läs mer
idrottsprofil

Dags att söka till idrottsprofil på Nyboda

29 oktober 2014 Skola

Du som går i skolår 6, nu är det dags att söka till idrottsklass inför höstterminen 2015. Om idrott är ditt stora intresse och du utövar någon sport på din fritid är idrottsklass någonting för dig. Senast den 1 december vill vi ha din intresseanmälan.

Läs mer om idrottsprofil
Musikklass

Musikprofil vid Nyboda skola år 4-9

30 september 2014

Har du ett stort intresse av att sjunga, spela instrument och stå på scen? Då är Tyresö musikklasser någonting för dig! En utbildning för dig som tycker om musik, framförallt att sjunga, men också att spela instrument.

Läs mer
 

Fler nyheter

 • 21 november 2014 Skola

  Matematiklyft för lärare och elever

  Tyresös skolor arbetar med Skolverkets fortbildning Matematiklyftet. Syftet är att utveckla och stärka kvaliteten i undervisningen. Marie Mårtensson på Nyboda skola berättar hur de arbetar där.

 • 13 november 2014

  Nyboda skola startar teknikprofil

  Är du intresserad av teknik kan du välja vår nya teknikprofil i skolvalet till år 7. Du får skapa, bygga, konstruera och ta reda på hur saker och ting fungerar. Här utvecklar du din problemlösningsförmåga och dina kunskaper om teknik i olika sammanhang. Anmäl intresse senast 31 januari.

 • 11 november 2014 Skola

  Öppet hus på Tyresö gymnasium

  Onsdag 26 november har Tyresö gymnasium öppet hus 18-20. Vi önskar alla nior med föräldrar varmt välkomna. Vi lovar att svara på alla möjliga och omöjliga frågor kring din kommande gymnasieutbildning.

 • 04 september 2014 Service

  Välkommen till Jämförelseguiden!

  Jämförelseguiden är en ny service i Tyresö kommun. I Jämförelseguiden kan du bland annat jämföra olika grundskolor, förskolor och pedagogisk omsorg (familjedaghem).

 • 09 maj 2014 Skola

  Plus och minus i Skolinspektionens granskning

  Tyresös skolor har en bra verksamhet där mycket fungerar utmärkt. Men det finns förbättringsområden inom grundskolan. Det visade resultatet av Skolinspektionens granskning som genomförts under vårterminen.

 • 01 maj 2014 Fritid

  Ny utemiljö och världsrekord i Nyboda

  29 april invigdes den nya utemiljön i Nybodaområdet: konstgräsplan, innebandyrink, parkourbana och streetbasket. Samtidigt sattes världsrekord i bolljonglering. Här finns bilderna.

 • Fler nyheter Prenumerera
Nyboda skolas symbol

Nyboda skolas symbol

Nybodalogga
Arbetslagens hemsidor

Arbetslagens hemsidor

 

Våra arbetslag har lagt upp hemsidor med information angående ämnesplaneringar, aktuella händelser och en kalender med kommande händelser.

Kontakt

Nyboda skola

Rektor
Kia Broomé
Besöksadress:
Pluggvägen 2
135 46 Tyresö
Sjukanmälan

Sjukanmälan

Sjukanmälan av elev gör du i Skolportalen eller på telefon 08 5782 9447