Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Nyboda skola är en grundskola för årskurs 4-9. Här finns både profilklasser och andra klasser. Vi har även särskola samt en undervisningsgrupp för elever med svårigheter inom autismspektrum. Den nybyggda skolan togs i bruk i augusti 2012.

 

Öppet hus på Nyboda skola

Öppet hus
03 mars 2015

Vill du se hur ditt barn har det i skolan? Varmt välkommen på Öppet hus i Nyboda skola. Den 1/4 kl. 17.00-19.30 öppnar vi dörrarna för dig som är förälder i år 4-8.

Öppet hus på Nyboda skola

Teknikprofil

Verktyg
05 november 2014

Är du intresserad av teknik har du möjlighet att välja vår nya teknikprofil i skolvalet till årskurs 7, ht-15. Du får skapa, bygga, konstruera och ta reda på hur saker och ting fungerar. Här utvecklar du din problemlösningsförmåga och dina kunskaper om teknik i olika sammanhang.

Läs mer

Idrottsprofil vid Nyboda skola år 7-9

idrott
30 september 2014

Du som går i skolår 6, nu är det dags att söka till idrottsklass inför höstterminen 2015. Om idrott är ditt stora intresse och du utövar någon sport på din fritid är idrottsklass någonting för dig. Det är en utbildning som ger möjlighet till en bred kunskap om olika idrotter och om kropp och hälsa.

Läs mer

Musikprofil vid Nyboda skola år 4-9

Musikklass
30 september 2014

Har du ett stort intresse av att sjunga, spela instrument och stå på scen? Då är Tyresö musikklasser någonting för dig! En utbildning för dig som tycker om musik, framförallt att sjunga, men också att spela instrument.

Läs mer

Pedagogiskt på gång

Matematiklyftet
25 november 2014

Vad händer just nu på Nyboda skola?

Läs mer
 

Fler nyheter

 • 19 mars 2015

  Årets skolval är avslutat

  Årets skolval är nu avslutat och samtliga elever har fått besked om sin skolplacering inför höstterminens start.

 • 06 mars 2015

  Vårens föräldrainformationsblad är här!

  Nu är vårens föräldrainformationsblad här! Här kan du läsa som förälder vad som händer kring det brotts- och drogförebyggande arbetet runt barn och unga i Tyresö.

 • 21 januari 2015

  Nu är tyreso.se mobilanpassad

  Nu har vi mobilanpassat tyreso.se! Det ska vara lätt att hitta information på webbplatsen oavsett om du surfar på datorn, mobilen eller läsplattan.

 • 12 december 2014

  E-tjänstportalen ersätter Skolportalen

  Skolportalen har stängts ned och du når istället alla tjänster via E-tjänstportalen.

 • 21 november 2014 Skola

  Matematiklyft för lärare och elever

  Tyresös skolor arbetar med Skolverkets fortbildning Matematiklyftet. Syftet är att utveckla och stärka kvaliteten i undervisningen. Marie Mårtensson på Nyboda skola berättar hur de arbetar där.

 • 04 september 2014 Service

  Välkommen till Jämförelseguiden!

  Jämförelseguiden är en ny service i Tyresö kommun. I Jämförelseguiden kan du bland annat jämföra olika grundskolor, förskolor och pedagogisk omsorg (familjedaghem).

 • Fler nyheter Prenumerera
Nyboda skolas symbol

Nyboda skolas symbol

Nybodalogga
Arbetslagens hemsidor

Arbetslagens hemsidor

 

Våra arbetslag har lagt upp hemsidor med information angående ämnesplaneringar, aktuella händelser och en kalender med kommande händelser.

Kontakt

Nyboda skola

Rektor
Kia Broomé
Besöksadress:
Pluggvägen 2
135 46 Tyresö
Sjukanmälan

Sjukanmälan

Sjukanmälan av elev gör du i Skolportalen eller på telefon 08 5782 9447