Tyck till om tyreso.se

Nyboda skola är en grundskola för årskurs 4-9. Här finns både profilklasser och andra klasser. Vi har även särskola samt en undervisningsgrupp för elever med svårigheter inom autismspektrum. Den nybyggda skolan togs i bruk i augusti 2012.

 

idrott

Idrottsprofil vid Nyboda skola år 7-9

30 september 2014

Du som går i skolår 6, nu är det dags att söka till idrottsklass inför höstterminen 2015. Om idrott är ditt stora intresse och du utövar någon sport på din fritid är idrottsklass någonting för dig. Det är en utbildning som ger möjlighet till en bred kunskap om olika idrotter och om kropp och hälsa. Senast den 1 december vill vi ha din intresseanmälan.

Läs mer
Musikklass

Musikprofil vid Nyboda skola år 4-9

30 september 2014

Har du ett stort intresse av att sjunga, spela instrument och stå på scen? Då är Tyresö musikklasser någonting för dig! En utbildning för dig som tycker om musik, framförallt att sjunga, men också att spela instrument.

Läs mer
 

Fler nyheter

 • 20 oktober 2014

  Gratis föredrag 29 oktober - våga vara ANNOlunda

  Kom och hör mer om att våga vara ANNOlunda. Anno Pannonen berättar om livets små äventyr som kan leda till större självmedvetenhet!

 • 04 september 2014 Service

  Välkommen till Jämförelseguiden!

  Jämförelseguiden är en ny service i Tyresö kommun. I Jämförelseguiden kan du bland annat jämföra olika grundskolor, förskolor och pedagogisk omsorg (familjedaghem).

 • 02 juni 2014 Skola

  Nya riktlinjer för kommunala förskolor och fritidshem

  Från 1 juni 2014 gäller nya riktlinjer för kommunala förskolor och fritidshem samt fritidsklubbar i Tyresö kommun - information som är viktig för dig med barn kommunal förskola eller fritidshem.

 • 09 maj 2014 Skola

  Plus och minus i Skolinspektionens granskning

  Tyresös skolor har en bra verksamhet där mycket fungerar utmärkt. Men det finns förbättringsområden inom grundskolan. Det visade resultatet av Skolinspektionens granskning som genomförts under vårterminen.

 • 01 maj 2014 Fritid

  Ny utemiljö och världsrekord i Nyboda

  29 april invigdes den nya utemiljön i Nybodaområdet: konstgräsplan, innebandyrink, parkourbana och streetbasket. Samtidigt sattes världsrekord i bolljonglering. Här finns bilderna.

 • 25 april 2014 Skola

  Dryg miljon till skapande skola

  Tyresö kommun har sökt och fått 1 150 000 kr i statligt bidrag för Skapande skola läsåret 2014/2015.

 • Fler nyheter Prenumerera
Nyboda skolas symbol

Nyboda skolas symbol

Nybodalogga
Arbetslagens hemsidor

Arbetslagens hemsidor

 

Våra arbetslag har lagt upp hemsidor med information angående ämnesplaneringar, aktuella händelser och en kalender med kommande händelser.

Kontakt

Nyboda skola

Rektor
Kia Broomé
Besöksadress:
Pluggvägen 2
135 46 Tyresö
Sjukanmälan

Sjukanmälan

Sjukanmälan av elev gör du i Skolportalen eller på telefon 08 5782 9447