Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Nyboda skola är en grundskola för årskurs 4-9. Här finns både profilklasser och andra klasser. Vi har även särskola samt en undervisningsgrupp för elever med svårigheter inom autismspektrum. Den nybyggda skolan togs i bruk i augusti 2012.

Välkommen till skolstarten!

26 juni 2015

Efter ett välförtjänt sommarlov startar skolan igen den 20 augusti.

Mer information om tider

Månadsbrev maj 2015

28 maj 2015

Vi är nu i läsårets absoluta slutspurt. Nu hoppas vi bara att försommarvärmen ska komma krypande på allvar så den riktiga skolavslutningskänslan börjar infinna sig.

Läs mer

Pedagogiskt på gång

20 maj 2015

Språkets roll i alla skolämnen har blivit mer och mer centralt. Skolverkets film om språkutvecklande arbetssätt är gjord på Nyboda skola tillsammans med lärare och elever i årskurs 7.

Läs mer och se filmen

Podcast i undervisningen

16 juli 2015

Användande av podcast i undervisningen visar sig höja både elevernas motivation och resulltat. Det konstaterar Nyboda skolas Markus Nyman, lärare i svenska och Kia Senneryd, special- och förstelärare.

Läs mer
 

Fler nyheter

 • 03 juli 2015

  Höjda meritvärden för Tyresös nior

  Niornas meritvärde höjs i år med 7,7 poäng till 232,2. Även behörigheten till gymnasiet ökar och 92,7% av de nior som tog sin grundskoleexamen 2015 är behöriga till gymnasiet.

 • 30 juni 2015

  Nya riktlinjer för kommunala förskolor från 1 juli

  Från och med den 1 juli 2015 har den kommunala förskolan i Tyresö nya riktlinjer.

 • 17 juni 2015

  Har du behov av skolskjuts?

  Nu kan ansökan om skolskjuts för höstterminen 2015 inlämnas in. Detta gäller oavsett om du har skolskjuts idag eller om du ansöker för första gången. Tänk på att handläggningstiden för skolskjutstaxi är sex veckor.

 • 14 april 2015

  Skolledningens månadsbrev för april

  Vi har nu gått mer än halva vårterminen och både sport- och påsklov har passerat. I dagsläget är det knappt nio veckor kvar till sommaravslutningen den 11/6 och de veckorna innehåller både ett par lovdagar och helgdagar. Mycket har hänt under läsåret men en hel del återstår, förstås.

 • 21 januari 2015

  Nu är tyreso.se mobilanpassad

  Nu har vi mobilanpassat tyreso.se! Det ska vara lätt att hitta information på webbplatsen oavsett om du surfar på datorn, mobilen eller läsplattan.

 • 12 december 2014

  E-tjänstportalen ersätter Skolportalen

  Skolportalen har stängts ned och du når istället alla tjänster via E-tjänstportalen.

 • Fler nyheter Prenumerera
Nyboda skolas symbol

Nyboda skolas symbol

Nybodalogga
Arbetslagens hemsidor

Arbetslagens hemsidor

 

Våra arbetslag har lagt upp hemsidor med information angående ämnesplaneringar, aktuella händelser och en kalender med kommande händelser.

Våra profiler

Våra profiler

Teknikprofil
Är du intresserad av teknik har du möjlighet att välja vår nya teknikprofil i skolvalet till årskurs 7. Du får bygga och konstruera och ta reda på hur saker och ting fungerar. Här utvecklar du din problemlösningsförmåga och dina kunskaper om teknik.
Läs mer om teknikprofilen

Idrottsprofil
Om idrott är ditt stora intresse och du utövar någon sport på din fritid är idrottsklass någonting för dig. Det är en utbildning som ger möjlighet till en bred kunskap om idrott, kropp och hälsa.
Läs mer om idrottsprofilen

Musikprofil
Har du ett stort intresse för musik? Då är Tyresö musikklasser någonting för dig! Du får sjunga i kör, spela instrument och utveckla din scenvana i samband med musikcaféer och konserter.
Läs mer om musikprofilen

Kontakt

Nyboda skola

Rektor
Kia Broomé
Besöksadress:
Pluggvägen 2
135 46 Tyresö
Sjukanmälan

Sjukanmälan

Sjukanmälan av elev gör du via e-tjänstportalen eller på telefon 08 5782 9447.