Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Kommande bostäder i Norra Tyresö centrum

I Norra Tyresö Centrum ska nära tusen nya bostäder byggas de närmaste åren. I etapp 1 kommer det att byggas drygt 100 hyreslägenheter, cirka 100 bostadsrätter och flera nya kommersiella lokaler.

Botrygg Småa Strabag
Botrygg Småa Riksbyggen

Hyreslägenheter i nytt landmärke

Botrygg kommer att uppföra ett landmärke i direkt anslutning till centrum. Den 16 våningar höga byggnaden kommer att innehålla 105 lägenheter fördelade på 1-4 rum och kök med närhet till både service och kommunikationer. Byggnaden gestaltas med utgångspunkt i långsiktig hållbarhet och livskvalitet.

Läs mer och lämna intresseanmälan på Botryggs webbplats

Radhus på taken

Småas kvartersbebyggelse kommer att bestå av lokaler i markplan med lägenheter ovanpå och radhus på taken, totalt cirka 40 lägenheter om 1-4 rum och kök med balkong, terrass eller fransk balkong. Alla större lägenheter får utsikt i två väderstreck.

Läs mer och anmäl intresse på Småas webbplats

StegEtt - en första bostad

Riksbyggen bygger 72 små lägenheter inom StegEtt i halva kvarteret. StegEtt är Riksbyggens koncept för de som är på jakt efter sitt först egna boende. Generösa 1:or och 2:or kan med tillvalsväggar omvandlas till yteffektiva 3:or och 4:or. Husen bjuder på en gemensam takterrass, gröna tak och en lummig innergård. I föreningen kommer det förutom lägenheter även att finnas bokaler (bostad som även fungerar som lokal för näringsverksamhet, eller vice versal) och kommersiella lokaler. 

Läs mer och anmäl intresse på Riksbyggens webbplats

Läs mer om byggandet av etapp 1 av Norra Tyresö Centrum


Publicerad av: Maria Harvig

Senast uppdaterad: 2017-04-25

Högermeny

Tidningsbilaga om Tyresö

Tidningsbilaga om Tyresö

DN-bilaga om Tyresö 2015

Om boende och byggande i Tyresö. Bilagan publicerades i DN i juni 2015.

Se filmen om Tyresö!

Se filmen om Tyresö!