Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Matsedel

Vår kökschef, Kerstin Geber säger så här om att arbeta på Njupkärr: "Det är jätte spännande att arbeta här, därför att jag älskar barn. De ger en direkt feedback på allt vi gör. De är så spontana, de säger vad de tycker".

Vecka 42

MÅNDAG:
Pastagratäng med köttfärs
Pastagratäng med linser


TISDAG:
Schnitzel, sås och potatis
Äggstekt aubergine


ONSDAG:
Chorizo med chilibönor
Lök och potatisgryta


TORSDAG:
Fisk med frasigt täcke och kokt potatis
Grön linsgryta med pumpa kärnor

FREDAG:
Köttgryta "Barredo" ris
Böngryta med chili

 

Vecka 43

MÅNDAG:
Grillkorv med pasta
Soja korv med pasta

TISDAG:
Texmex kyckling med ris
Grönsaksbiff med salsa


ONSDAG:
Exotisk färsrätt med ris
Quornfile exotisks sås

TORSDAG:
Kokt torsk hackat ägg persiljesås kokt potatis
Pasta kikärtsås

FREDAG:
Italiensk kassler (kalkon) kokt potatis
Italiensk rotselleri

 

Varje dag serveras ett vegetariskt alternativ, salladsbuffé, hårt bröd, margarin samt ekologisk lättmjölk.

I vårt kök lagar vi maten från grunden och använder till stor del
ekologiska råvaror. 

Med reservation för eventuella ändringar.





Publicerad av: Sandie Jansson

Senast uppdaterad: 2017-10-13

Högermeny