Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Matsedel

Vår kökschef, Kerstin Geber säger så här om att arbeta på Njupkärr: "Det är jätte spännande att arbeta här, därför att jag älskar barn. De ger en direkt feedback på allt vi gör. De är så spontana, de säger vad de tycker".

Vecka 34

Måndag: Korv Stroganoff med bulgur
Vegetariskt: Sojakorv och grönsakstroganoff

Tisdag: Stekt kassler med potatis och rotfruktsgratäng
Vegetariskt: Örtstekt qurnfilé

Onsdag: Panerad fiskfilé med kall dillsås och potatis
Vegetariskt: Grönsaksmoussaka

Torsdag: Spaghetti med köttfärssås och riven ost
Vegetariskt: Spaghetti med qournfärssås och riven ost

Fredag: Het kycklinggryta med chili, lime och kokos serveras med ris
Vegetariskt: Bön och grönsaksgryta

 

Vecka 35

Måndag: Chorizokorv med ljummen potatissallad samt vitlöksyoghurt
Vegetariskt: Sojakorv med ljummen potatissallad samt vitlöksyoghurt

Tisdag: Salladsbuffé för alla smaker

Onsdag: Laxpudding med dill och skirat smör
Vegetariskt: Grekisk grönsaksmoussaka

Torsdag: Nasigoreng med mangokräm
Vegetariskt: Blomkål och broccoligratäng

Fredag: Köttfärslimpa med gräddsås, inlagd gurka och potatis
Vegetariskt: Linsbiffar med kall örtsås

 

Vecka 36

Måndag: Blodpudding/raggmunk med fläsk och lingon
Vegetariskt: Potatisbullar med grönsaksröra och fetaost

Tisdag: Skolans mumsiga lasagne
Vegetariskt: Gratinerade rotfrukter med rostade frön

Onsdag: Fransk fiskgryta med aioli och potatis
Vegetariskt: Indisk kikärtscurry

Torsdag: Torsdagstacos
Vegetariskt: Tacos med bön och grönsaksröra

Fredag: Bbq-marinerad fläskkarré med rostad potatis och tzatsiki
Vegetariskt: Svampcrépes

 

Vecka 37

Måndag: Pytt i panna med rödbetor
Vegetariskt: Grönsaks och bulgurpytt med aivaryoghurt

Tisdag: Makaronipudding med skirat smör
Vegetariskt: Grönsakspastagratäng

Onsdag: Kapkummelfilé med kräftsås och ris
Vegetariskt: Potatis och spenatfritata

Torsdag: Ungersk gulaschsoppa med gräddfilsklick, hembakat bröd och pålägg
Vegetariskt: Gulbetssoppa

Fredag: Smått och gott

Måndag: Kokt korv med potatismos och gurkmajonä

Tisdag: Tortellini med ädelostsås

 

Varje dag serveras ett vegetariskt alternativ, salladsbuffé, hårt bröd, margarin samt ekologisk lättmjölk.

I vårt kök lagar vi maten från grunden och använder till stor del
ekologiska råvaror. 

Med reservation för eventuella ändringar.





Publicerad av: Sandie Jansson

Senast uppdaterad: 2016-08-30

Högermeny