Tyck till om tyreso.se

Lottie Knutsson inspirerar på Näringslivsdagen

Publicerad den: 2017-11-13

Hon blev rikskänd under tsunamikrisen 2004. Han introducerade svenskarna för fetaost och halloumi. Den 17/11 är Fontanas grundare Frixos Papadopoulos och Fritidsresors före detta kommunikationsdirektör Lottie Knutsson gäster på Tyresö Närlingslivsdag.

LottieFrixos Papadopoulos kom till Sverige från Cypern 1975, landade i Tyresö och importerar nu smaker från sitt gamla hemland – till svenskarnas förtjusning. Fontana är idag ett erkänt och välkänt varumärke. Tillsammans med superkommunikatören, styrelseproffset och författaren Lottie Knutsson gästar han Tyresö Centrum i samband med Näringslivsdagen den 17 november.

Han delar ut Frixos stiftelses årliga stipendium för att främja entreprenörskap och hon delar med sig av sina erfarenheter och inspirerar förtagare och andra besökare på mässan. Men dessförinnan har årets Tyresöbutik korats och Handelsbanken har gett oss en sammanfattning av det världsekonomiska läget.

Företags- och rekryteringsmässa
På plats finns också ett 30-tal företag med en rad olika verksamheter. Här kan man bekanta sig med allt från trädgård, grafisk design och gym till bilar, banker och fastighetsmäklare. Förutom kommunens egen monter finns också Nyföretagarcentrum på plats för att ge tips och råd till den som vill starta eget. För den som hellre vill hitta ett nytt jobb rekommenderas rekryteringsmässan som pågår parallellt vid inomhustorget.


Program

10:00 Invigning av Tyresö Näringslivsdag - Fredrik Saweståhl

10:30 Handelsbanken - utblick världens ekonomi

13:00 Korandet av Årets butik 2017

          Rekryteringsmässan öppnar vid inomhustorget

13:30 Prisutdelning Frixos Stiftelse 2017 års stipendiat

14:00 Inspirationstalare - Lottie Knutsson

15:00 Rekryteringsmässan stänger

16:00 Företagsmässan stänger

 

Vi ses i Tyresö Centrum!


Publicerad av: gunilla.berg@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-11-14

Högermeny