Tyck till om tyreso.se

De vann priser på Näringslivsdagen!

Publicerad den: 2015-11-24

Fredagen den 20 november var det Tyresö Näringslivsdag med mässa i Bollmorahallen och fest på Tyresö slott. Här kan du se vilka som vann de olika priserna.

Årets företagare 2015b

Årets företagare: Lindalens Städ och Hemtjänst AB

Lindalens Städ och Hemtjänst AB är ett familjeägt företag i andra generationen som drivs av två syskon. Företaget grundades 1989 med en idé och en vision att tillgodose kundens olika behov och önskemål inom hemtjänst, städning och andra hushållsnära tjänster. Lindalens är en av de första privata utförarna av hemtjänst i Tyresö. Företaget har sedan dess utvecklats och vuxit till att idag sysselsätta ca 80 personer och omsätta mer än 32 miljoner kronor och har utsetts till ett "Gasellföretag" av tidningen Dagens Industri 2012 och 2013. Paulina och Peter Heinonen är två drivna och kreativa företagare, deras framåtanda och drivkraft kopplat till fokus på kunder och medarbetare har möjliggjort en snabb tillväxt med både nöjda kunder och personal.


Årets företagareÅrets Nyföretagare: Stockholms Södra hundhall & kafé 

Ta en entreprenör och en hundfantast, en person från Tyresö och en från Nacka, en visionär och en administratör, så får man två entusiastiska kvinnor som gett sig sjutton på att uppfylla sina drömmar - ett aktivitetscenter för människans bästa vän - hunden. Fyllt med kurser, tävlingar, nose works... Och kombinerat med ett kafé och spännande evenemang.

Årets miljöföretagÅrets Miljösatsande företagare: Tyresö Slotts wärdshus

Tyresö Slotts Wärdshus får priset för att de visar ett starkt personligt engagemang och företagets satsning på att skona miljön som omfattar bland annat en KRAV-certifiering. Detta innebär att lista råvaror och produkter som de använder i verksamheten och de ska alltid vara ekologiska och KRAV-märkta. Genom att servera KRAV-märkt mat bidrar Tyresö Slotts Wärdshus till en bättre miljö och till ett öppet landskap med biologisk mångfald. Med detta visar de på ett engagemang och en vilja att sätta miljön i fokus där det är möjligt.

Årets företagare

Årets butik: Home By Mia

Hos Home By Mia får man ett kundbemötande utöver det vanliga, där möts man av leenden och värme. Med en personlig touch på sortimentet finns ett varierat utbud inköpta med omsorg som ger kunden ett bra urval av modern design. Hos Home By Mia finns alltid inspiration för kunden själv eller för lyckade presenter till andra. Home By Mia är en modern butik som har sett värdet av att nyttja de sociala medier som finns. Där sprids idéer, tips om presenter till högtidsdagar och inbjudningar till kundträffar. Butiken ger liv och guldkant till Trollbäckens centrum.


Publicerad av: christine.salomonsson@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2015-11-24

Högermeny