Tyck till om tyreso.se

Årets nyföretagare i Tyresö

Publicerad den: 2014-11-18

I samband med Näringslivsdagen den 20 november utsåg Nyföretagarcentrum i Nacka Värmdö Tyresö företaget Stockholms södra hundhall till årets nyföretagare. 

 

Årets företagare

Årets Nyföretagare: Stockholms Södra hundhall & kafé 

Ta en entreprenör och en hundfantast, en person från Tyresö och en från Nacka, en visionär och en administratör, så får man två entusiastiska kvinnor som gett sig sjutton på att uppfylla sina drömmar - ett aktivitetscenter för människans bästa vän - hunden. Fyllt med kurser, tävlingar, nose works... Och kombinerat med ett kafé och spännande evenemang.

 

I samband med Näringslivsdagen den 24 november utsåg Nyföretagarcentrum i Nacka Värmdö Tyresö Susan Karlkvist med sin firma ErgoLiv till årets nyföretagare. 

Årets nyföretagare 2014

Kjell Eriksson, ordförande för Nyföretagarcentrum Nacka Värmdö Tyresö delade ut utmärkelsen till Susan Karlkvist.

Motivering till utmärkelsen Årets Nyföretagare i Tyresö 2014:
För en okuvlig vilja att göra omsorgen av våra äldre bättre och för sitt envisa entreprenörskap går priset till Susan Karlkvist med sin firma ErgoLiv. Hon har satsat på begreppet "Kulturnering" som fyller äldreomsorgen med ett rikare innehåll,som innebär en ljusare framtid för all aktiv äldreomsorg och hon blir därmed en förebild för hela landet.


Publicerad av: gunilla.berg@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2016-09-02

Högermeny