Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Välkommen till Tyresö kommun! Vi är en kommun i stark tillväxt, med höga ambitioner och stort fokus på att ge Tyresöborna en bra vardag.

Vår arbetsplatskultur präglas av ett gott ledarskap och engagerade och hjälpsamma medarbetare. Det ger dig stora möjligheter att göra skillnad och själv utvecklas i din yrkesroll. Det har också lett till att Tyresöborna trivs och ger våra verksamheter ett gott betyg.

Tillfredsställande arbeta i kommun

Höga ambitioner
28 oktober 2016

Hur är det att arbeta i Tyresö kommun? Höstens medarbetarundersökning visar att medarbetarna känner stor tillfredsställelse med det arbete de utför och ger cheferna gott betyg.

Läs om Tyresö kommun som arbetsgivare

En jämställd kommun

29 september 2016

Tyresö kommun rankas på plats 20 av rikets 290 kommuner i Sveriges kommuner och landstings ranking över jämställdhet. Kommunerna rankas utifrån hur stor skillnaden är mellan kvinnor och män inom tre områden.

Läs mer om resultatet
 

Nyheter

 • 17 oktober 2016

  Tyresö nominerad som attraktiv arbetsgivare

  Det långsiktiga arbetet med kommunens attraktivitet som arbetsgivare har uppmärksammats. Tyresö är en av sju kommuner som företaget Universum har nominerat till Årets Employer Branding-kommun 2016.

 • 07 september 2016

  Iréne Hededal blir förvaltningschef

  Iréne Hededal har utsetts till förvaltningschef för utvecklingsförvaltningen. Hon har varit tillförordnad på posten sedan 1 januari och kom då från tjänsten som chef för kulturavdelningen.

 • 04 juli 2016

  Sprider nya arbetssätt till socialförvaltningar över hela landet

  Samarbete över enhetsgränser har varit en av nycklarna till de senaste årens framgångsrika förändringsarbete på IFO-enheten på Tyresö kommun.

 • 19 maj 2016

  Tyresö – tredje bästa familjekommun

  Tidningen Fokus rankar Sverige kommuner i den årliga undersökningen "Bäst att bo"! Tyresö har i år klättrat till 24:e bästa kommunen av landets 290. Och vi är den tredje bästa i riket i gruppen "Att vara familj".

 • 18 april 2016

  Utvecklingssatsning för grundskolelärare

  Hösten 2015 inledde Tyresö kommuns grundskolor en tvåårig pedagogisk utvecklingssatsning med fokus på bedömning för lärande. Tidningen Framtidens karriär har uppmärksammat den uppskattade ämnesövergripande satsningen som sker på schemalagd tid .

 • 29 mars 2016

  En väg in ger hjälp till arbete och studier

  -En väg in stöttar personer till arbete och studier. Det är en bidragande orsak till att många blir självförsörjande och att Tyresös arbetslöshet har minskat, säger Ewa Eriksson, avdelningschef Arbetscentrum.

 • Fler nyheter Prenumerera
Karriär

Karriär

Göran Norlin Tankar om

Göran Norlin,  chef för miljö- och trafikavdelningen

Numera tänker Tyresö kommun grönt, effektivt och energismart i alla steg från översiktsplan till fysiskt byggande. Och som chef för miljö- och trafikavdelningen är Göran Norlin en viktig kugge i kommunens miljösatsning. 

– Det är kul att se se att det faktiskt går att göra karriär utifrån miljöfrågor. Inom det här skrået är karriärmöjligheterna vanligtvis inte så stora, men här tycker jag att man är bra på att låta medarbetarna utvecklas, säger Göran Norlin.

Jobb som gör skillnad

Jobb som gör skillnad

Sveriges viktigaste jobb

I Tyresö kommun är vi ungefär 3000 anställda inom ett hundratal yrkesområden. Vi menar att detta är Sveriges viktigaste jobb. I framtiden kommer vi att behöva bli ännu fler. Välkommen att söka jobb hos oss!