Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Välkommen till Tyresö kommun! Vi är en kommun i stark tillväxt, med höga ambitioner och stort fokus på att ge Tyresöborna en bra vardag.

Vår arbetsplatskultur präglas av ett gott ledarskap och engagerade och hjälpsamma medarbetare. Det ger dig stora möjligheter att göra skillnad och själv utvecklas i din yrkesroll. Det har också lett till att Tyresöborna trivs och ger våra verksamheter ett gott betyg.

Här finns alla våra lediga jobb

Kom och träffa arbetsgivare i Tyresö!

Möte Tyresö kommun på rekryteringsmässan!
21 oktober 2016

Den 28 februari kl. 13-16 är det en rekryteringsmässa i Tyresö Centrum. Arbetsförmedlingen har bjudit in företagare som söker personal. Även Tyresö kommuns rekryterare är där och informerar om kommunen som arbetsplats.

Läs mer om rekryteringsmässan

En jämställd kommun

29 september 2016

Tyresö kommun rankas på plats 20 av rikets 290 kommuner i Sveriges kommuner och landstings ranking över jämställdhet. Kommunerna rankas utifrån hur stor skillnaden är mellan kvinnor och män inom tre områden.

Läs mer om resultatet

Tyresö – tredje bästa familjekommun

Familj äter frukost på altan. foto: Ulf Berglund
19 maj 2016

Tidningen Fokus rankar Sverige kommuner i den årliga undersökningen "Bäst att bo"! Tyresö har i år klättrat till 24:e bästa kommunen av landets 290. Och vi är den tredje bästa i riket i gruppen "Att vara familj".

Läs mer om rankingen Bäst att bo
 

Nyheter

Karriär

Karriär

Göran Norlin Tankar om

Göran Norlin,  chef för miljö- och trafikavdelningen

Numera tänker Tyresö kommun grönt, effektivt och energismart i alla steg från översiktsplan till fysiskt byggande. Och som chef för miljö- och trafikavdelningen är Göran Norlin en viktig kugge i kommunens miljösatsning. 

– Det är kul att se se att det faktiskt går att göra karriär utifrån miljöfrågor. Inom det här skrået är karriärmöjligheterna vanligtvis inte så stora, men här tycker jag att man är bra på att låta medarbetarna utvecklas, säger Göran Norlin.

Jobb som gör skillnad

Jobb som gör skillnad

Sveriges viktigaste jobb

I Tyresö kommun är vi ungefär 3000 anställda inom ett hundratal yrkesområden. Vi menar att detta är Sveriges viktigaste jobb. I framtiden kommer vi att behöva bli ännu fler. Välkommen att söka jobb hos oss!