Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Välkommen till Tyresö kommun! Vi är en kommun i stark tillväxt, med höga ambitioner och stort fokus på att ge Tyresöborna en bra vardag.

Vår arbetsplatskultur präglas av ett gott ledarskap och engagerade och hjälpsamma medarbetare. Det ger dig stora möjligheter att göra skillnad och själv utvecklas i din yrkesroll. Det har också lett till att Tyresöborna trivs och ger våra verksamheter ett gott betyg.

Tyresö har fått utmärkelsen Karriärföretag 2017

Karriärföretag 2017
15 december 2016

Utmärkelsen Karriärföretag tilldelas arbetsgivare som erbjuder goda karriärmöjligheter och kompetensutveckling tillsammans med tillväxt, jämställdhet, mångfald och hållbarhet.

Läs mer om utmärkelsen

Tillfredsställande arbeta i kommun

Höga ambitioner
28 oktober 2016

Hur är det att arbeta i Tyresö kommun? Höstens medarbetarundersökning visar att medarbetarna känner stor tillfredsställelse med det arbete de utför och ger cheferna gott betyg.

Läs om Tyresö kommun som arbetsgivare

Dags att söka sommarjobb

23 februari 2017

Tyresö kommun underlättar för dig som är 16 eller 17 år att få sommarjobb genom att ersätta din arbetsgivare med kostnaden för halva din lön. Vi arrangerar också sex jobbsökarträffar under våren.

Läs mer om sommarjobb 2017
 

Nyheter

 • 17 oktober 2016

  Tyresö nominerad som attraktiv arbetsgivare

  Det långsiktiga arbetet med kommunens attraktivitet som arbetsgivare har uppmärksammats. Tyresö är en av sju kommuner som företaget Universum har nominerat till Årets Employer Branding-kommun 2016.

 • 29 september 2016

  En jämställd kommun

  Tyresö kommun rankas på plats 20 av rikets 290 kommuner i Sveriges kommuner och landstings ranking över jämställdhet. Kommunerna rankas utifrån hur stor skillnaden är mellan kvinnor och män inom tre områden.

 • 04 juli 2016

  Sprider nya arbetssätt till socialförvaltningar över hela landet

  Samarbete över enhetsgränser har varit en av nycklarna till de senaste årens framgångsrika förändringsarbete på IFO-enheten på Tyresö kommun.

 • 19 maj 2016

  Tyresö – tredje bästa familjekommun

  Tidningen Fokus rankar Sverige kommuner i den årliga undersökningen "Bäst att bo"! Tyresö har i år klättrat till 24:e bästa kommunen av landets 290. Och vi är den tredje bästa i riket i gruppen "Att vara familj".

 • 18 april 2016

  Utvecklingssatsning för grundskolelärare

  Hösten 2015 inledde Tyresö kommuns grundskolor en tvåårig pedagogisk utvecklingssatsning med fokus på bedömning för lärande. Tidningen Framtidens karriär har uppmärksammat den uppskattade ämnesövergripande satsningen som sker på schemalagd tid .

 • 29 mars 2016

  En väg in ger hjälp till arbete och studier

  -En väg in stöttar personer till arbete och studier. Det är en bidragande orsak till att många blir självförsörjande och att Tyresös arbetslöshet har minskat, säger Ewa Eriksson, avdelningschef Arbetscentrum.

 • Fler nyheter Prenumerera
Karriär

Karriär

Irene Hededal
Iréne Hededal,  chef för utvecklingsförvaltningen

På tolv år har Iréne Hededal gjort karriär – från teaterlärare till förvaltningschef för kultur och fritid, gymnasium, vuxenutbildning och arbetsmarknad och integration.

– Här finns en kultur som gör det lätt att ta kontakt med alla, och vi uppmuntras att ge input även utanför det egna verksamhetsområdet. Det finns en genuin vilja att göra skillnad, vilket är en stor tillgång på en arbetsplats, säger Iréne Hededal och tillägger att ordet ”nära” gäller mycket i Tyresö: inte bara närhet till stad och natur utan också till varandra.

Läs hela intervjun

Jobb som gör skillnad

Jobb som gör skillnad

Sveriges viktigaste jobb

I Tyresö kommun är vi ungefär 3000 anställda inom ett hundratal yrkesområden. Vi menar att detta är Sveriges viktigaste jobb. I framtiden kommer vi att behöva bli ännu fler. Välkommen att söka jobb hos oss!