Tyck till om tyreso.se

Pressmeddelanden 2016

 

 • 19 september 2016

  Första grävskopetaget till Villa Basilikan

  Den 23 september tas första spadtaget – med grävskopa - till Tyresös nya äldreboende Vardaga Villa Basilikan. Byggherre är Hemsö med entreprenören Arcona och boendet kommer att drivas av Vardaga, som redan idag driver näraliggande äldreboendet Krusmyntan.

 • 13 september 2016

  Tyreso-forst i Sverige med FNs nya hallbarhetsmal

  FN:s medlemsländer har fastslagit 17 globala mål som ska gälla fram till 2030. Tyresö är först ut i landet med att ta hänsyn till målen i översiktsplanens hållbarhetsbedömning. Det ger ett bredare perspektiv på hållbarhet – inte bara miljö och folkhälsa.

 • 11 augusti 2016

  Tyresöfestivalen

  Dagen är full av aktiviteter och upptåg som vänder sig till alla Tyresöbor: möt Tyresös föreningar med många roliga prova på-aktiviteter, lyssna på sång och musik, se dans och show och möt en del överraskningar.

 • 02 maj 2016

  Curry skänker glädje och träning på äldreboendet

  Under våren har vård- och omsorgsboendet Björkbacken en extra lurvig praktikant. Curry utbildar sig till terapihund och ger både glädje och fysisk träning till de äldre på Björkbacken.

 • 13 april 2016

  Tobbe Trollkarl trollar igång Instagramstafett

  Tyresö kommuns Instagram kommer från och med nästa vecka att fyllas med bilder från Tyresöbor, föreningar och kommunens verksamheter en vecka i taget. Måndagen den 18 april drar stafetten igång, då Tobbe Trollkarl visar upp sitt Tyresö.

 • 11 april 2016 Kultur

  Välkommen till medeltiden 21-22 maj

  Tyresö medeltidsdagar arrangeras 21-22 maj 2016 med ny energi, nytt tornerlag och nya spektakel! I två hela dagar mellan kl 11-17 kan du sugas in i medeltidsatmosfären på historisk mark. En upplevelsedag för hela familjen!

 • Prenumerera
  1  2  Nästa »

Högermeny