Tyck till om tyreso.se

Pressmeddelanden 2016

 

 • 21 oktober 2016

  Tyresö kommun öppnar kontor på Södermalm

  Tyresö kommun – på Södermalm. Det blir verklighet inom kort då kommunen öppnar sin nya lokal på Högbergsgatan. "Det känns väldigt spännande. Med detta blir vi en ännu mer tillgänglig och attraktiv arbetsgivare", säger Sara Kopparberg, stadsbyggnadschef.

 • 19 september 2016

  Första grävskopetaget till Villa Basilikan

  Den 23 september tas första spadtaget – med grävskopa - till Tyresös nya äldreboende Vardaga Villa Basilikan. Byggherre är Hemsö med entreprenören Arcona och boendet kommer att drivas av Vardaga, som redan idag driver näraliggande äldreboendet Krusmyntan.

 • 13 september 2016

  Tyreso-forst i Sverige med FNs nya hallbarhetsmal

  FN:s medlemsländer har fastslagit 17 globala mål som ska gälla fram till 2030. Tyresö är först ut i landet med att ta hänsyn till målen i översiktsplanens hållbarhetsbedömning. Det ger ett bredare perspektiv på hållbarhet – inte bara miljö och folkhälsa.

 • 02 maj 2016

  Curry skänker glädje och träning på äldreboendet

  Under våren har vård- och omsorgsboendet Björkbacken en extra lurvig praktikant. Curry utbildar sig till terapihund och ger både glädje och fysisk träning till de äldre på Björkbacken.

 • 13 april 2016

  Tobbe Trollkarl trollar igång Instagramstafett

  Tyresö kommuns Instagram kommer från och med nästa vecka att fyllas med bilder från Tyresöbor, föreningar och kommunens verksamheter en vecka i taget. Måndagen den 18 april drar stafetten igång, då Tobbe Trollkarl visar upp sitt Tyresö.

 • 11 april 2016 Kultur

  Välkommen till medeltiden 21-22 maj

  Tyresö medeltidsdagar arrangeras 21-22 maj 2016 med ny energi, nytt tornerlag och nya spektakel! I två hela dagar mellan kl 11-17 kan du sugas in i medeltidsatmosfären på historisk mark. En upplevelsedag för hela familjen!

 • Prenumerera
  1  2  Nästa »

Högermeny