Tyck till om tyreso.se

Pressmeddelanden 2016

 

 • 25 november 2016 Stadsplanering

  Fornuddsparken först ut i stor parksatsning

  Snart inleds arbetet med att utveckla Fornuddsparken till en ännu trevligare och mer tillgänglig plats för de boende i Trollbäcken. Arbetet är en del i en större parksatsning som ska genomföras i Tyresö.

 • 22 november 2016

  Ett handslag för ett vackrare Tyresö

  I flera år har Tyresö kommun tillsammans med andra aktörer samarbetat kring arbetet mot skadegörelse, klotter och nedskräpning. Nu har samarbetet utökats genom ett handslag mellan Tyresö kommun, Tyresö bostäder och Vattenfall för ett vackrare Tyresö.

 • 28 oktober 2016

  Lättare hitta fritidsaktiviteter för unga med funktionsnedsättning

  Fritidsnätet är en webbplats där barn och unga med funktionsnedsättning hittar samlad och anpassad information om fritidsaktiviteter i Stockholm län. Nu har en ny uppdaterad version lanserats – Fritidsnätet 3.0.

 • 21 oktober 2016

  Tyresö kommun öppnar kontor på Södermalm

  Tyresö kommun – på Södermalm. Det blir verklighet inom kort då kommunen öppnar sin nya lokal på Högbergsgatan. "Det känns väldigt spännande. Med detta blir vi en ännu mer tillgänglig och attraktiv arbetsgivare", säger Sara Kopparberg, stadsbyggnadschef.

 • 19 september 2016

  Första grävskopetaget till Villa Basilikan

  Den 23 september tas första spadtaget – med grävskopa - till Tyresös nya äldreboende Vardaga Villa Basilikan. Byggherre är Hemsö med entreprenören Arcona och boendet kommer att drivas av Vardaga, som redan idag driver näraliggande äldreboendet Krusmyntan.

 • 13 september 2016

  Tyreso-forst i Sverige med FNs nya hallbarhetsmal

  FN:s medlemsländer har fastslagit 17 globala mål som ska gälla fram till 2030. Tyresö är först ut i landet med att ta hänsyn till målen i översiktsplanens hållbarhetsbedömning. Det ger ett bredare perspektiv på hållbarhet – inte bara miljö och folkhälsa.

 • Prenumerera
  1  2  3  Nästa »

Högermeny