Tyck till om tyreso.se

Företagande

Välkommen till Servicecenter - en väg in för företagare.


En väg in! 

Har du frågor kring ditt företagande eller är du på gång att starta eller utveckla ditt företag? Här kan du få hjälp i frågor kring lokaler, tillstånd och upphandling i Tyresö. Vi hjälper dig också om du inte hittar den information du söker på vår webbplats. 

När du önskar komma i kontakt med nyckelpersoner i kommunen kan Servicecenter lotsa dig rätt och informera om kommande aktiviteter.  Exempel på aktiviteter är starta eget-möten, näringslivsdag, frukostmöten och mycket mer.

Företagslots

Företagslotsens uppgift är att vägleda dig som är företagare när det gäller lagar och regler. Lotsen kan hjälpa till med direktkontakter med kommunen och andra myndigheter, tillståndsfrågor, mark- och utbyggnadsfrågor, bygglov och allmän rådgivning.

Företagslotsen hjälper till att skapa förutsättningar för en snabb och effektiv handläggning av företagens ärenden och verkar för öppenhet och dialog. Företagslotsen hjälper dig med:

  • kontakter i kommunen
  • kartläggning av vilka tillstånd du behöver
  • samordning mellan olika aktörer som är inblandade i ditt ärende
  • allmän företagsrådgivning
  • plan- och bygglagen
  • tips om lediga lokaler och mark- och utbyggnadsfrågor

Stödinsatser för entreprenörer

Nyföretagarcentrum erbjuder kostnadsfri rådgivning på Servicecenter i Tyresö. Boka tid för besök via vår hemsida: http://www.nyforetagarcentrum.se/nacka/

 
Önskar du att vi kommer och besöker ditt företag?
Kontakta vår Näringslivschef, Gunilla Berg gunilla.berg@tyreso.se


Publicerad av: servicecenter@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-10-20

Högermeny

Kontakt

Företagslots
Anna Sandqvist

Kontakt

Näringslivschef
Gunilla Berg