Tyck till om tyreso.se

Energi- och klimatrådgivning

Du vet väl om att du kan få en opartisk och kostnadsfri rådgivning i energi- och klimatfrågor? Servicecenter har energi- och klimatrådgivning på onsdagar.


Du kan få råd om:

  • hur du kan minska din energiförbrukning 
  • hur du kan minska din miljöbelastning 
  • vilka tekniska lösningar du kan välja mellan.

Energirådgivning

Du kan kontakta energi- och klimatrådgivningen på flera sätt: 

Telefon: Ring på telefon 08-535 365 34, måndag–fredag kl 9-15

E-post: joanna.weiss@huddinge.se

Besök: Du kan träffa energi- och klimatrådgivaren Joanna Weiss på Servicecenter onsdagar klockan 9-15. Vecka 22-24 och vecka 29-32 är Johanna inte på plats i Tyresö. 

Låna elmätare gratis!

Du kan kontrollera och testa hur mycket el dina hushållsapparater förbrukar både under användning och i stand-by läge! Testa till exempel kyl, frys, mikrovågsugn, TV och dator med mera.

Välkommen att låna elmätare på Servicecenter eller på biblioteken i Tyresö centrum, Trollbäcken eller Strand. På biblioteken lånas elmätaren med vanligt bibliotekskort.

Informationsmaterial

Om du behöver informationsmaterial rörande energifrågor kan du alltid hämta det på Servicecenter, fråga i receptionen efter energi- och klimatrådgivningens broschyrställ. 

Tyresö samarbetar med andra kommuner i länet om energi- och klimatrådgivning. Fakta och tips hittar du på energi- och klimatrådgivningens webbplats, www.energiradgivningen.se.

Det finns också mycket intressant information och många tester på olika produkter på energimyndighetens webbplats, www.energimyndigheten.se.


Publicerad av: Joanna Weiss

Senast uppdaterad: 2017-09-20

Högermeny

Kontakt

Energi- och klimatrådgivare
Joanna Weiss