Tyck till om tyreso.se

Pågående dialoger

Här kan du se pågående samråd och medborgardialoger.

 

 • 29 augusti 2016 Stadsplanering

  Ny chans att tycka till om Wättingeområdet

  Cirka 800 nya bostäder och en rejäl satsning på offentliga miljöer. Framtidsplanerna för Wättingeområdet är stora. Nu finns chansen att tycka till då planprogrammet går ut på samråd.

 • 29 augusti 2016 Kultur

  Tyck till om kulturen i Tyresö

  Tyresö kommun arrangerar varje år kulturevenemang i både det stora och lilla formatet. Just nu undersöker vi din upplevelse av vårt arbete. Du deltar genom att svara på en enkät, det tar cirka 5 minuter. Tack!

 • 17 augusti 2016 Stadsplanering

  Kolla efter rosa skyltar!

  Runt om i kommunen finns nu ett 20-tal runda små skyltar utplacerade. De markerar några av de platser som det finns förslag på att utveckla. Förslaget till ny översiktsplan Tyresö 2035 berättar om hur det är tänkt. Vi vill veta om du tycker detsamma!

 • 15 augusti 2016 Stadsplanering

  Snacka framtidens Tyresö på vår balkong

  En sista chans att diskutera förslaget till ny översiktsplan med politiker och tjänstemän. Välkommen till Tyresö centrum fredagen den 28 oktober, kl 14-16. Fram till 31 oktober kan du lämna in dina synpunkter.

 • 27 juni 2016

  Tyck mer om framtidens Tyresö!

  Dialogen kring ny översiktsplan startade 2013. Nu har alla synpunkter, idéer och önskemål vi fått in under den tidiga dialogen och samrådet vävts samman i ett utvecklat förslag som ställs ut för granskning under perioden 1 juli – 31 oktober 2016.

 • Prenumerera

Högermeny