Tyck till om tyreso.se

Sammanträden och protokoll på Insyn

Tyresö kommuns ärendelistor, handlingar och protokoll finns på Insyn. Länk till Insyn finns under rubriken Insyn i politiken.

På Insyn publiceras kommunfullmäktiges, kommunstyrelsens och nämndernas dagordningar med tillhörande handlingar och sammanträdesprotokoll. 

Prenumerera på dagordningar och protokoll

På Insyn kan du anmäla dig som prenumerant så att du kan få dagordningar och sammanträdesprotokoll skickat automatiskt till i din e-postlåda.

Ladda ner handlingar till din läsplatta

Du kan ladda ner en gratisapp till din iPad för att ta del av sammanträdeshandlingar smidigt på din läsplatta. Appen Insyn Sverige finns för nedladdning på iTunes och AppStore.

Äldre protokoll

Är du intresserad av äldre protokoll (före 2005) som inte finns på Insyn, kontakta kansliet via e-post kommun@tyreso.se eller tel 08-5782 91 00 (växel).

Snabbprotokoll från kommunfullmäktige

Dagen efter kommunfullmäktiges sammanträden publiceras ett snabbprotokoll med en kortfattad information om det som togs upp och beslutades.

Här hittar du snabbprotokollen


Publicerad av: Hillevi Elvhage

Senast uppdaterad: 2017-11-17

Högermeny

Webb-tv

Webb-tv

Webbsändningar från kommunfullmäktige
Sammanträdena sänds direkt i webb-tv här på tyreso.se. Vi lägger ut en länk på startsidan strax innan sammanträdet börjar. Mötena sänds även i Tyresö Närradio.

Insyn i politiken

Insyn i politiken

Insyn i politiken

På webbplatsen Insyn finns allt som rör de politiska besluten i Tyresö.

I politiker- och nämndregistret kan du se vilka som sitter i fullmäktige och i nämnder och styrelser.