Tyck till om tyreso.se

Facebook

Via Tyresö kommuns sida på den sociala nätverkssajten Facebook kan du ta del av nyheter om vad som sker i Tyresö. Är du med i Facebook så kan du även kommentera och bidra med egna inlägg. Besök Tyresö-sidan och bli en av dem som "gillar" Tyresö!

Besök Tyresö på Facebook:
www.facebook.se/tyresokommun

Det är gratis att gå med i Facebook. Medlemmar kan ansluta sig till Tyresö-sidan genom att klicka på knappen "Gilla". Därefter kan man skriva inlägg, delta i diskussionsforum, publicera bilder och filmklipp på Tyresö-sidan.

En del verksamheter i Tyresö kommun har egna sidor på Facebook, du hittar till dem via sidan Tyresö kommun på internet. Följer du dem kan du få tips från biblioteket eller se vad som är på gång på fritidsgården, gymnasiet och vuxenutbildningen C3L.

Sveriges Marknadsförbund utsåg redan 2013 Tyresös Facebooksida till en av Sveriges tre bästa kommunala sidor. Har du förslag på hur vi kan utveckla Facebooksidan ytterligare? Lämna dina kommentarer direkt på Facebook eller mejla till info@tyreso.se

Facebooksidan är till för alla som gillar Tyresö. Personangrepp, reklam, hets  mot folkgrupp, intrång i upphovsrätt eller annat som strider mot lag hör inte hemma där. Du kan bli anmäld till Facebook eller avstängd som medlem om du bryter mot etikettsreglerna.

Tyresö kommun administrerar sidan och svarar på frågor som ställs på sidan. Vill du ställa en mer personlig fråga till Tyresö kommun, bör du skicka den till kommunens officiella e-postadress: kommun@tyreso.se. Frågor till politiker kan ställas direkt till de förtroendevalda, till partiet eller till samtliga partier via Frågepanelen på tyreso.se.


Publicerad av: karin.hassler@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2016-11-04