Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Profil förskolan Teddybjörnen

Profil Lindalens förskolor

Lindalens förskolor erbjuder en trygg och harmonisk miljö, där det finns utrymme för glädje och humor. Att känna trygghet och tillit är en förutsättning för att vi alla ska trivas. Vi vill att ditt barn utvecklas och inspireras både socialt, emotionellt och intellektuellt. Genom lek, drama, sång och musik, skapande och kultur vill vi skapa nya utmaningar för att väcka barns nyfikenhet. För att känna gemenskap och bli en bra kamrat lär vi barnen att visa hänsyn och respektera varandras olikheter. 

Vi vill ge barnen ett rikt språk genom språklekar, rim och ramsor och sagor. För oss är det viktigt att lära barn med lust och glädje och i detta finns vi vuxna till hands, och är lyhörda för barnens behov.

 

Profil Hälsa på förskolan Teddybjörnen

I Teddybjörnens förskola lägger vi stor vikt vid utevistelse och rörelse. Hälsa betyder också att erbjuda barnen tillfällen med lugn och ro. Barnen uppskattar avslappningsövningar. Bra kost är en viktig del i arbetet med hälsan. Vår förskola har eget kök med kokerska som serverar hemlagad mat varje dag.


Publicerad av: kiki.svartgren@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2016-05-12

Högermeny