Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Matsedel

Vecka 20

Måndag: Potatisbullar, sylt, vitkålssallad

Tisdag: Fisk med dragontäcke, ris

Onsdag: Pasta Carbonara

Torsdag: Köttfärssoppa, nybakat bröd

Fredag: Potatisgratäng med skinka

 

Vecka 21

Måndag: 

Tisdag: 

Onsdag: 

Torsdag: Stängt

Fredag: 

Till lunch serveras olika grönsaker och frukt varje dag

 

 

Jag som lagar maten heter Saipin. Det mesta av maten är tillagad från grunden.

Matsedeln är skriven i 2 veckorsperioder. Jag följer livsmedelsverkets riktlinjer.

För allergiska barn lagas specialkost som liknar övriga barns lunch.

Lättmjölk serveras för den är A och D-vitaminberikad.

Potatis serveras minst 1-2ggr/veckan.

Ris kan serveras 1-2ggr/veckan

Pasta kan serveras 1-2ggr/veckan.

3 dagar i veckan serveras filmjölk och flingor.

1 dag i veckan serveras kokt ägg.

Tyresö Kommun har som mål att inköpen av råvaror skall vara minst 30% ekologiskt, kravmärkt MSC-märkt fisk.


Publicerad av: mimmi.bolke@utb.tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-05-15

Högermeny