Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Matsedel

Vecka 17

Måndag: Köttbullar, makaroner

Tisdag: Fiskpinnar, potatis, kall sås

Onsdag: Risoni och kycklingsås

Torsdag: Köttfärsås, spagetti

Fredag: Grillkorv med bröd, mos, sås

 

Vecka 18

Måndag: Stängt

Tisdag: Oxjärpar, potatis, sås

Onsdag: Tacofisk, ris

Torsdag: Pasta Carbonara

Fredag: Karibisk kycklinggryta, jasmine ris

Till lunch serveras olika grönsaker och frukt varje dag

 

 

Jag som lagar maten heter Saipin. Det mesta av maten är tillagad från grunden.

Matsedeln är skriven i 2 veckorsperioder. Jag följer livsmedelsverkets riktlinjer.

För allergiska barn lagas specialkost som liknar övriga barns lunch.

Lättmjölk serveras för den är A och D-vitaminberikad.

Potatis serveras minst 1-2ggr/veckan.

Ris kan serveras 1-2ggr/veckan

Pasta kan serveras 1-2ggr/veckan.

3 dagar i veckan serveras filmjölk och flingor.

1 dag i veckan serveras kokt ägg.

Tyresö Kommun har som mål att inköpen av råvaror skall vara minst 30% ekologiskt, kravmärkt MSC-märkt fisk.


Publicerad av: mimmi.bolke@utb.tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-04-24

Högermeny