Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Inskolning

Den första kontakten med förskolan får du troligen under inskolningen - det vill säga den period då ert barn börjar hos oss. Denna tid är till för att vårdnadshavare, barn och personal ska lära känna varandra. Det är viktigt för barnet att successivt få vänja sig vid lokaler, personal och lekkamrater.

Vi skolar in våra nya barn i grupp tillsammans med er vårdnadshavare. Vi tror att den här modellen kommer att öka er insyn i förskolans verksamhet och ert barns vardag och vårt mål är bland annat att öka kontakten mellan förskolan och hemmet. Vi tror också att ni kommer att få en god kunskap och förståelse för förskolans arbete.

Vi vet att trygghet är en av de viktigaste grundstenarna för en bra inskolning och tror att ert barn kommer att känna sig tryggare när han/hon deltar i verksamheten tillsammans med er under den första tiden. Genom att ni som vårdnadshavare känner förtroende för oss pedagoger och upplever att förskolan är en trygg plats tror vi att detta kommer att återspeglas i era barns upplevelser.


Publicerad av: mimmi.bolke@utb.tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-10-17

Högermeny