Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Ankaret

Veckobrev  vecka 12

 

Hej alla föräldrar!

 

 

Sjukdomar:  

Vi börjar nu (peppar peppar) få bukt med magsjukan. Vi vill tacka alla er för hjälpen att få stopp på detta och för er förståelse. Vi kommer fortsätta be er tvätta sängkläderna kontinuerligt för att i fortsättningsvis hålla sjukdomar borta samt av hygieniska skäl.

 

Verksamheten:

Vi har nu börjat introducera och lära barnen att stå i led när vi ska gå ut eller när vi förflyttar oss inne på hemvisten, t.ex. när barnen har ätit klart och ska tvätta händerna så får dom först stå på ett led vid dörren. Detta för att minimera spring inne som leder till t.ex. krockar, samt att öka förståelsen för turtagning (vänta på sin tur). Vi har sett att många ska springa eller vara först för att hinna före kompisarna, så detta vill vi i tid ta tag i så att barnen lär sig att vi är flera kompisar och man måste visa hänsyn och respekt.

 

Projekt:

Denna vecka har vi haft fokus på Diddi, barnen har fått göra ett hus till Diddi som har hennes olika färger på hår. Barnen fick välja vilken färg de ville måla med.

 

 

I semesterlapparna så har vi sett att datumet 5/6 (Måndag) finns med, denna dag och den 2/6 (Fredag) är förskolan STÄNGD pga. planering.

Nästa APT är den 10/4 så då stänger vi kl.15.45 

 

Har ni något av följande material hemma?

Äpple/päron tepåsar

Tomma tvålpumpar

 

Tack för er delaktighet! Det uppskattas av oss alla!

 

Med vänliga hälsningar, Jessie, Caroline och Sandra

 

På ankaret arbetar:

Caroline Ottebjer- förskollärare

Jessica Andersson- barnskötare

Sandra Söderström- barnskötare


Publicerad av: asa.strom@utb.tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-04-25

Högermeny

Kontakt


Ankaret
  • 070-169 85 18