Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Ankaret

Hej alla föräldrar!

Vi är fortfarande ute mycket och den här veckan har vi varit på ”lilla gården”. Här har barnen haft det toppen, cyklat och kört bil i timmar!

Eftersom det är växlande väder så behöver barnen ha olika typer av ytterkläder på hyllan.  Kylan smyger sig på och vantar är skönt för små fingrar. Vi blir glada om ni har tumvantar till barnen här på förskolan, för att minska tiden barnen måste vänta på varandra vid utgång. Vi vill också påminna om att märka kläderna så vi kan se vems plagg/skor det är. Många av barnen har likadana kläder i samma storlek och det blir onödiga konflikter när vi inte kan se vem plagget tillhör.

Gruppen  

Vi har en fin gemenskap i barngruppen, de leker med varandra i olika konstellationer och varierande lekar. Det är så roligt att lyssna till deras samtal och se dem samspela. Det är helt fantastiska barn ni har!

 

Intressen/lärande/projekt

En del av det som barnen intresserar sig för nu är bokstäver och siffror, språklekar och rim, sång och musik. Pussel och lego. Fordonsintresset håller i sig och det är fortfarande mycket lek med bilarna och tågen. Vid mellanmålet kan en smörgås plötsligt bli en bil som körs runt:)                                         Att skapa och måla är också populärt.
Den här veckan har vi målat spindelnät och läskiga spindlar.

Med vänliga hälsningar Moa,Linn och Lotta

 

På ankaret arbetar:

Moa Flink - förskollärare

Linn Gillberg- barnskötare

Lotta Köpsen- barnskötare


Publicerad av: asa.strom@utb.tyreso.se

Senast uppdaterad: 2018-01-08

Högermeny

Kontakt


Ankaret
  • 070-169 85 18