Tyck till om tyreso.se

Tyresö gymnasium

I Tyresö finns en kommunal gymnasieskola, Tyresö gymnasium, som har cirka 550 elever och erbjuder 5 nationella yrkesprogram samt gymnasiesärskola och introduktionsprogram.

Gymnasiet har en egen webbplats

På Tyresö gymnasiums webbplats får du en bra bild av hur skolan arbetar och vilka utbildningar skolan har. Läs mer om skolan här: www.tyresogymnasium.se

Lyckliga studenter på examensdagen.

Tyresö gymnasium är en modern, innovativ gymnasieskola i framkant av svensk skolutveckling. Våra elever är underbart olika och lever i en värld som förändras snabbt. Det gillar vi!

Tillsammans skapar vi en hållbar och spännande framtid. Kännetecknande för Tyresö gymnasium är vårt kreativa, nyfikna klimat, vår gemenskap, vårt engagemang och de höga förväntningar som vi har på varandra. Hos oss står alltid lärande, goda resultat och en mångsidig utveckling i centrum.

Tyresö gymnasium har sedan länge ett nära samarbete med branscherna vilket ger fina praktikplatser. Vi lägger stor vikt vid att våra elever blir anställningsbara och vi har exempelvis en modern frisörsalong, bygghall och fordonshall vilket är grunden för att lära dig hantverket fullt ut.

Många av våra elever har anställning redan när de tar studenten. Våra arbetsformer ger dig som vill möjlighet till utökad praktik, nationellt och internationellt. Oavsett vilket av våra program du väljer kommer du att få händelserika, utvecklande och lärorika år hos oss.


Publicerad av: webmaster@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-04-11

Högermeny

Relaterad information

Kontakt

Utvecklingsförvaltningen ansvarar för gymnasie- och vuxenutbildning

Förvaltningschef
Iréne Hededal
Besöksadress:
Östangränd 7
(ingång från biblioteket i Tyresö centrum)

Kontakt

Tyresö gymnasium

Rektor
Lena Beskow
Postadress:
135 36 Tyresö
Besöksadress:
Farmarstigen 7