Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Möteslokaler

I kommunen finns många olika typer av lokaler att hyra, allt ifrån skolmatsalar och aulor och konferenslokaler. Kulturcentrum Kvarnhjulet är en också en populär mötesplats för många olika föreningar men även för privatpersoner. 

Tänk på allergiker, djur får inte vistas i kommunala lokaler. Detta gäller inte ledarhund för synskadad person eller polishund i tjänst.


Mötes- och samlingslokaler som du kan hyra

 • Alby friluftsgård

  Friluftsgården uthyrs dels till allmänheten och föreningar för möten och mindre tillställningar. Även bastun kan man hyra.

 • Aulor och skolmatsalar

  I Tyresös skolor finns ett par aulor som är lämpliga för teaterföreställningar, föredrag eller årsmöten. Skolmatsalarna kan också hyras för olika typer av sammankomster.

 • Kulturcentrum Kvarnhjulet

  Kulturcentrum Kvarnhjulet består av flera byggnader och där finns sex möteslokaler att hyra. Dessa lämpar sig för allt från studiecirklar för mindre sällskap till konferenser för upp till 180 personer.

 • Lilla Tyresö - vandrarhem

  Här finns lokaler för 10-50 gäster att hyra. Du kan också hyra hela anläggningen inklusive matsal och övernattning för bröllop och fester.

 • Privata samlingssalar

  Lokaler på Tyresö slott, Kumla herrgård, Tyresö bygdegård samt festlokalen i Trollbäcken går att hyra av de företag eller föreningar som driver dem. Här hittar du kontaktuppgifter.

Publicerad av: fritid@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-04-28

Högermeny

Boka lokal

Boka lokal

Almanacka

Här kan du boka:
Kvarnhjulets lokaler, gymnastiksalar, matsalar, aulor och Forellen.