Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Boka lokal - hur gör jag?

Du kan boka Tyresö kommuns lokaler genom att skicka en bokningsförfrågan via webb-bokningen eller ringa till oss. Under rubriken Lokaler & anläggningar finns mer fakta om lokalerna om du behöver få mer information innan du skickar en bokningsförfrågan.Webb-bokning

webb-bokningen kan du själv skicka en bokningsförfrågan utan att logga in. Du ser bokningsschemat och vilka tider som är lediga. Du kan leta efter en speciell lokal eller ett visst datum. Det finns även en informationstext om lokalen.

Gör så här:
Börja med att välja "Grupp av objekt", till exempel "Gymnastiksalar". Därefter väljer du "ett eller flera objekt". För att välja flera behöver du hålla Ctrl-knappen intryckt när du vänsterklickar. När du har hittat en ledig tid som passar skickar du en bokningsförfrågan genom att vänsterklicka i det vita fältet och fylla i dina uppgifter i rutan. Observera att lokalen är inte bokad förrän du fått en bokningsbekräftelse.

Du hittar fakta om våra lokaler här på webbplatsen under rubriken Lokaler & anläggningar; till exempel storlek, användningsområde och utrustning.

Kvarnhjulets möteslokaler, ring tel 08-578 276 90.
Idrottshallar, gymnastiksalar, vissa skolmatsalar, aulor och Alby friluftsgård ring tel 08-578 291 04.


Publicerad av: fritid@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-09-22

Högermeny

Boka lokal

Boka lokal

Almanacka

Här kan du boka:
Kvarnhjulets lokaler, gymnastiksalar, matsalar, aulor och Forellen.