Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Om Föreningsportalen

I Tyresö kommuns föreningsportal har vi samlat information och nyheter som riktar sig speciellt till dig som är föreningsaktiv. Men även andra, som till exempel vill boka lokal eller starta förening, har nytta av portalen.

Alla kan använda Föreningsportalen för att få en bild av föreningslivet i Tyresö och för att hitta lokaler man kan hyra för fester, möten, motion med mera.

Du som är föreningsaktiv ska lätt kunna hitta all information du behöver, till exempel om vilket stöd din förening kan få från kommunen och vilka lokaler du kan hyra.

Presentera din förening här på tyreso.se!
Här har du möjlighet att presentera din förening närmare. Läs mer under länken Vår förening.

Starta förening
Funderar du på att starta en förening? Det viktigaste du behöver veta hittar du under Starta förening här i Föreningsportalen.

Nyheter på Föreningsportalen
I nyhetslistan på Föreningsportalens startsida finns aktuell information, till exempel när det är dags att söka bidrag av olika slag, utbildningar och annat som gäller föreningslivet.

Välkommen med synpunkter!
Du får gärna komma med synpunkter och förslag på innehållet på Föreningsportalen.  

Nyhetsbrevet Föreningsnytt

De viktigaste nyheterna på Föreningsportalen kommer även att skickas ut via e-post i Föreningsnytt – ett digitalt nyhetsbrev som riktar sig till föreningsaktiva i Tyresö. Nyhetsbrevet kommer ungefär var sjätte vecka. Du anmäler dig som prenumerant på nyhetsbrevet genom prenumerera på nyhetsbrev.

Vem som helst kan prenumerera, så tipsa gärna andra som du tror kan vara intresserade.


Publicerad av: fritid@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2016-07-15

Högermeny

Relaterad information