Tyck till om tyreso.se
Till tyreso.se

Vår förening

Här kan du läsa Tyresös föreningars egna presentationer av sig själva. Vill din förening vara med?

Läs hur du gör via länken presentera din förening.


Här presenterar sig Tyresös föreningar

 • Konstrundan Tyresö

  Konstrundan Tyresö är en förening för yrkesverksamma konstnärer i Tyresö. Tillsammans jobbar vi för att stärka kommunens plats som kulturkommun och för att sprida intresset för konst till medborgarna.

 • SeniorNet Tyresö

  Föreningen SeniorNet Tyresö har som motto "Äldre lär äldre om IT" och syftet är att seniorer blir delaktiga i den digitala utvecklingen. Dessutom erbjuds trevlig gemenskap under veckoträffar och caféträffar!

 • Tyresö Trädgårdssällskap

  Föreningens målsättning är att förmedla kunskap och inspiration och att sammanföra människor med trädgårdsintresse. Under kommande år är det trädgårdsbesök, växtmarknader, föredrag och kurser inplanerade.

 • Trollbäckens Egnahemsförening

  Trollbäckens Egnahemsförening (TEF) är en ideell förening för alla som bor i Trollbäcken, oavsett boendeform.

 • Arbetsgruppen Dyviks Lövängar

  Arbetsgruppen Dyviks Lövängar startade för att återställa det fina lövängsområdet vid Dyviksmaren och för att sprida kunskap om lövängsbruket.

 • Jägareförbundet Haninge-Tyresö JVK

  Kretsens uppgift är att tillvarata medlemmarnas intressen, verka för en uthållig och biologisk riktig anpassad jakt och viltvård samt medverka vid eftersök av trafikskadat vilt.

 • Tyresö Hembygdsförening

  Tyresö Hembygdsförening bildades för att tillvarata kunskapen som höll på att försvinna när kommunen förvandlades från lantlig idyll till storstadssatellit. De förvaltar också båtsmanstorpet Ahlstorp.

 • Tyresö konståkningsklubb

  I Tyresö konståkningsklubb ska alla barn och ungdomar, killar och tjejer, ha en möjlighet att utöva konståkning, från breddåkning till elitåkning.

 • Autism & Aspergerföreningen Stockholms län

  Syftet med föreningen är att sprida kunskap om autism och att påverka beslutsfattare så att personer med autism får tillgång till den anpassade hjälp de behöver, berättar kansliassistent Kaijsa Keusch.

 • Kulturella Folkdansgillet

  Nu är det dags för Kulturella Folkdansgillet att presentera sin förening. Ordförande Håkan Wåhlstedt berättar om föreningens fina hus Solsäter, de många resorna utomlands och dansuppvisningarna.

 • Tyresö Filmförening

  Läs om Tyresö Filmförenings förhoppningar att kunna digitalisera biografen så att de kan fortsätta driva bio och samtidigt utöka det kulturella utbudet i Tyresö.

Publicerad av: christine.salomonsson@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2016-12-27

Högermeny

Kontakt

Fritid och friluft

Postadress:
Tyresö kommun
135 81 Tyresö
Besöksadress:
Östangränd 7
Tyresö centrum, biblioteket

Politiskt ansvar

Kontakt

Kultur och bibliotek

Postadress:
Tyresö kommun
135 81 Tyresö
Besöksadress:
Östangränd 7
Tyresö centrum, biblioteket

Politiskt ansvar