Tyck till om tyreso.se

Ladda mobilen på bussen

Publicerad den: 2015-06-24

Tidigt på midsommaraftons morgon rullade nya bussar ut i trafik på Tyresös gator. De nya bussarna är större, mer bekväma och har dessutom uttag för att du ska kunna ladda mobilen. Ska du åka med?

UBS bussTotalt har 40 stycken helt nya bussar tillkommit i busstrafiken i Tyresö sedan midsommaraftons morgon. Bussarna trafikerar samtliga linjer i Tyresö och är mer rymliga, (med bland annat större benutrymme och 60 stycken sittplatser) har air condition och körs på RME (ett förnyelsebart drivmedel framställt av rapsolja).

Lägg upp bild när du laddar din mobil/padda - vinn SL-kort 

Bussarna är utrustade med USB-uttag, vilket gör det möjligt att ladda telefonen och läsplattan under resan. Visa hur du laddar med hashtag ‪#‎laddapabussen‬ på Instagram och tävla om fem månadskort med SL.

Nobina Södertörn kör bussarna i Tyresö, Haninge, Nynäshamn och Älta åt SL. På deras sida på Facebook kan du ta del av nyheter, tävlingar samt få vara med och påverka din bussresa.

Nobina Södertörns Facebooksida

På SL:s webbplats kan du bland annat läsa mer om hur de olika biljetterna för kollektivtrafiken fungerar och få information om din resa.

SL:s webbplats 

Läs mer om kommunens arbete med hållbara resor, Resval Tyresö, under Relaterad information.

rödabussar


Publicerad av: hedda.ericsson@tyrens.se

Senast uppdaterad: 2016-03-08

Högermeny

Relaterad information