Tyck till om tyreso.se

Nära natur, storstad, skärgård, jobb…

Välkommen att flytta till Tyresö – en mycket attraktiv och nära del av den växande, konkurrenskraftiga Stockholmsregionen.

Här finns: boende för alla smaker, närheten till storstad och en mångfacetterad arbetsmarknad, en trygg och bra uppväxtmiljö för barn, goda möjligheter till en aktiv fritid och ett rikt friluftsliv i skog och mark och till sjöss. Via väg 73 kommer du snabbt ut på E4 eller så bär dig Söderleden rakt in till Stockholms city. Du kan vara inne på 15-20 minuter om du bor centralt.

Här finns en väl avvägd blandning av villor, bostadsrätter och hyresrätter. Skärgårdsnära fritidshusområden omvandlas till permanentboende. Det finns också relativt gott om hyresrätter, var sjätte invånare bor i kommunala Tyresö bostäder.

Attraktivaste boendekommunen i Stockholms län
Bilden av TyresöTyresöpolitikernas vision för 2030 är att Tyresö ska vara den attraktivaste boendekommunen i Stockholmsregionen – en region som strävar efter att bli Europas ledande, hållbara tillväxtregion.

Tyresöbornas bild av Tyresö - klicka på ordmolnet för större bild och förklarande text.

Vi gillar TyresöPopulärast i Sverige

I Svenskt kvalitetsindex undersökning 2015 utsågs vi till den populäraste kommunen i landet då 99 av 100 invånare rekommenderar andra att flytta hit.


Publicerad av: webmaster@tyreso.se

Senast uppdaterad: 2017-06-15

Högermeny

Upptäck Tyresö

Upptäck Tyresö

Se möjligheterna med att bo och leva i Tyresö

Upptäck Tyresö

Tidningsbilaga om Tyresö

Tidningsbilaga om Tyresö

DN-bilaga om Tyresö 2015

Om boende och byggande i Tyresö. Bilagan publicerades i DN i juni 2015.

Se filmen om Tyresö!

Se filmen om Tyresö!