Tyck till om tyreso.se

Återvinningsstationen i Raksta tas bort tillfälligt

Publicerad den: 2015-10-21

Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) tar bort återvinningsstationen i Raksta den 23 oktober eftersom markarbete kommer utföras på platsen där stationen står idag. Återvinningsstationen kommer tillbaka till Raksta när arbetena är klara; något datum kan i dagsläget inte anges.

Hänvisar till Strandhallen

– Det är alltid beklagligt när en återvinningsstation försvinner, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI). – Vi hoppas att våra återvinnare kommer fortsätta att källsortera och lämna sina förpackningar och tidningar vid de återvinningsstationer som vi hänvisar till.

Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) hänvisar nu boende i Raksta till återvinningsstationen vid Strandhallen, Lagergrens väg.

– Vi anpassar nu tömningar och städning på de återvinningsstationer vi hänvisar till och välkomnar besökare att kontakta oss om det skulle bli fullt i behållarna, säger Annika Ahlberg.

Se direkt i mobiltelefonen när återvinningsstationerna töms och städas. Med en genväg på skärmen i mobilen kan man enkelt och snabbt dessutom nå denna funktion på FTI:s hemsida, gå in på www.ftiab.se/hitta-atervinningsstation.

Läs FTI:s pressmeddelande under relaterad information.


Publicerad av: Suzette Westling

Senast uppdaterad: 2017-07-17

Högermeny

Kontakt

Förpacknings- och tidningsinsamlingen


Ansvar för återvinningsstationer
Kretsloppscentralen

Kretsloppscentralen