Tyck till om tyreso.se

Störningar i e-tjänster tisdag och torsdag kväll

16 oktober 2017

Vi planerar att uppdatera vår IT-miljö tisdag 17/10 klockan 19-23 och torsdag 19/10 klockan 19-21. Det kan ge störningar i bland annat våra e-tjänster.

Läs mer

46 miljoner till mottagning av nyanlända

05 oktober 2017

Kommunerna Tyresö, Nynäshamn och Haninge har beviljats 46 miljoner kronor från Europeiska socialfonden (ESF). Pengarna går till tre etableringscentrum för nyanlända.

Läs om etableringscentrum för nyanlända
 

Fler nyheter

 • 16 oktober 2017

  Välkommen till en ny ABC-omgång

  Hur vill du att ditt barn ska komma ihåg dig om 20 år? Nu startar två nya omgångar med ABC-gruppträffar om föräldraskap. Gruppträffarna startar den 31/10 respektive den 2/11.

 • 12 oktober 2017

  Vattnet stängs av till fastigheterna på Vårliden

  Vi behöver stänga av vattnet från 10:00 och ett par timmar under fredagen för att ska åtgärda att boende på Vårliden har haft lågt vattentryck under en tid.

 • 10 oktober 2017

  Beslut i kommunstyrelsen 3 oktober 2017

  Vid sammanträdet beslutade kommunstyrelsen om placering av den planerade nya ishallen vid Tyresövallen i Norra Tyresö centrum.

 • 09 oktober 2017

  Vägarbeten på gång som påverkar avfallstömningen

  Vägarbeten begränsar framkomligheten för våra avfallsfordon och kan innebära att du behöver placera ditt kärl på annan plats inför tömning. Läs om kommande arbeten och vad du bör tänka på.

 • 04 oktober 2017

  Pågående parkarbeten

  Vi slår våra sådda blomsterängar så att de fröar av sig ordentligt inför nästa års blomning samt byter ut de träd i stadsparken som inte har etablerat sig.

 • 02 oktober 2017 Förskola

  Tyresös förskolor lär av varandra

  Med ett stort engagemang, nyfikenhet och en vilja att utvecklas deltar 33 pedagoger från Tyresös förskolor i ett pedagogiskt nätverk. Syftet är att lära av varandra och öka likvärdigheten mellan förskolorna.

 • 29 september 2017

  Välkommen till Tyresö Näringslivsdag 2017

  Den 17 november är det dags, var med som utställare eller kom och besök Tyresös egen företagsmässa Tyresö Näringslivsdag. Personliga möten är ofta det bästa sättet att skapa framgångsrika affärsrelationer. Detta är ett tillfälle du inte får missa!

 • Fler nyheter Prenumerera
Insyn i politiken

Insyn i politiken

Insyn i politiken

På webbplatsen Insyn finns allt som rör de politiska besluten i Tyresö.

I politiker- och nämndregistret kan du se vilka som sitter i fullmäktige och i nämnder och styrelser.