Tyck till om tyreso.se

Lämna förslag till pristagare på Kultur- och idrottsgalan

Kultur- och idrottsgalan
12 januari 2017 Fritid

Kultur- och idrottsgalan genomförs i mars varje år för hylla människor som på olika sätt gör fina insatser för sin förening och för Tyresö. Nu kan du lämna förslag till pristagare i de olika kategorierna!

Läs mer om Kultur- och idrottsgalan

Gratis naturguidning 21 januari

Strömstare
19 januari 2017 Fritid

Välkommen att följa med Martina Kiibus till Nyfors brusande vattenfall, har vi tur ser vi den övervintrande lilla vinterbadande strömstaren. Vi vandrar vid kulturmarkerna runt Oppsätra och Gammelström.

Läs mer om naturguidningen

Slutbesiktningen klar – nu inleds bostadsbygget

Norra Tyresö Centrum
12 januari 2017

Slutbesiktningen för infrastrukturen blev klar strax innan jul. Nu sätts första spadtaget för Norra Tyresö centrums första etapp i marken. "Det är väldigt roligt att komma till genomförandefasen så snabbt", säger Carolin Andersson, planarkitekt.

Läs mer om bygget!

Vårens kulturbroschyr är här!

Kulturbrochyr våren 2017 topp
12 januari 2017 Kultur

Läs om de många roliga och inspirerande kulturprogram som Tyresö kommun arrangerar under våren, allt ifrån barnteater och författarbesök till konstutställningar och medeltidsdagar.

Läs mer om vårens kulturbroschyr
 

Fler nyheter

 • 18 januari 2017

  Beslut i kommunstyrelsen den 10 januari 2017

  Vid sammanträdet antogs plan- och kvalitetsprogram för Wättingeområdet och ett medborgarlöfte mellan polisen och Tyresö kommun.

 • 17 januari 2017 Skola

  Skolval - du missar väl inte öppet hus?

  Den 16 februari är sista dagen att genomföra skolvalet för de barn som ska börja förskoleklass och årskurs sju till hösten. Skolorna bjuder in till öppet hus under januari.

 • 17 januari 2017 Skola

  Tyresö och Haninge värdar för ResearchED

  Den 4 februari är Haninge och Tyresö kommuner värdar för en internationell skolkonferens på temat skolutveckling. Tanken är att bidra till utveckling av undervisningen.

 • 16 januari 2017

  Fixa laddplats till elbil? Kom på infokväll!

  Går du eller dina grannar i elbilstankar? Då behövs det bra laddplatser, helst vid era ordinarie p-platser. Men hur ordnar man det? Kom på en informationskväll och få svar - anmäl dig/er på fixaladdplats.se.

 • 16 januari 2017

  Vägarbeten nattetid på Tyresövägen

  Vattenfall kommer att schakta och lägga ner fjärrvärme över Tyresövägen under tisdag och onsdag natt mellan 22:00-05:00 då trafiken är låg. Ett körfält kommer att vara öppet.

 • 13 januari 2017

  Nu lagar vi all mat inom egna verksamheter

  Tyresö kommun har höga ambitioner vad gäller den mat som serveras i förskolor, skolor och äldreomsorg som drivs i egen regi. Nu tar vi även över köket som lagar till Björkbackens vård- och omsorgsboende och kommunala hemtjänsten.

 • 13 januari 2017 Politik

  Medborgarlöften stärker trygghetsarbetet i Tyresö

  Kommunstyrelsen har antagit medborgarlöften för Tyresö kommun under 2017. Ett Ett medborgarlöfte är åtgärder som kommunen och polisen åtar sig att arbeta med tillsammans, utifrån medborgarnas behov.

 • Fler nyheter Prenumerera
Evenemangskalender

Evenemangskalender

Insyn i politiken

Insyn i politiken

Insyn i politiken

På webbplatsen Insyn finns allt som rör de politiska besluten i Tyresö.

I politiker- och nämndregistret kan du se vilka som sitter i fullmäktige och i nämnder och styrelser.