Tyck till om tyreso.se

Eldningsförbud i hela Stockholms län

26 maj 2017

Det är stor brandrisk i skog och mark. Länsstyrelsen har därför beslutat om eldningsförbud i Stockholms län. Förbudet gäller eldning utomhus förutom vid iordningställd grillplats.

Läs mer om eldningsförbudet

Öppet hus - träffa Tyresös politiker

22 maj 2017 Politik

Tisdagen den 30 maj är du välkommen till Servicecenter i kommunhuset. Lär dig hur du enkelt kan lämna förslag till Tyresös politiker och informera dig om hur partiernas budgetprioriteringar ser ut för 2018.

Läs mer om det öppna huset

Demodag - prova på elcykel den 30 maj!

Elcyklel
23 maj 2017

Passa på att testa en elcykel den 30 maj! Med elcykeln slipper du trängselavgifter, p-avgifter, p-platsletande, bränslekostnader, avgaser, trängsel, köer och stress.

Läs mer om demodagen

Dags att ansöka till höstens kurser på C3L

17 maj 2017 Skola

Vill du utbilda dig för ett yrke eller för vidare studier? På C3L kan du studera i klassrum, på distans eller som lärling. Nu kan du ansöka till våra utbildningar och kurser via webben.

Läs mer om vuxenutbildningen

Varför flaggar vi i Tyresö 29 maj?

Svensk flagga
29 maj 2017

Riksdagen har beslutat att Veterandagen den 29 maj ska vara en allmän flaggdag. Det gäller från och med 2018, men i Tyresö flaggas det redan i år.

Läs om flaggningen
 

Fler nyheter

 • 29 maj 2017 Stadsplanering

  Första spadtaget för brf Steget

  Bygget av brf Steget i Norra Tyresö Centrum är nu officiellt påbörjat. 29 maj togs ett första spadtag för det hus som ska rymma 72 små, flexibla lägenheter.

 • 29 maj 2017 Fritid

  Det händer på Alby

  Frågar man en Tyresöbo om kommunens bästa smultronställen står Alby garanterat med på listan. Hit åker besökare från hela länet för att njuta av den härliga naturen. Fast även om Tyresöborna är nöjda med mycket här, står utvecklingen inte still.

 • 29 maj 2017 Kultur

  Kulturskolan når nya målgrupper

  Ett pengatillskott från Kultur­rådet har öppnat nya möjligheter för Tyresö kulturskola. Fiol på fritids och teater för nyanlända tillhör satsningarna för att nå nya grupper. Häng med till Njupkärrs skola, där rock, tango och blues står på dagens program.

 • 24 maj 2017

  Ny tillfällig gång- och cykelbana längs Bollmora allé

  Nu påbörjas bygget av hyres- och bostadsrätter i kvarteret Järnet. I samband med det stängs gång- och cykelvägen på båda sidorna om bygget av. Istället tas en ny gång- och cykelbana på västra sidan Bollmora allé i bruk.

 • 23 maj 2017

  Rapporterade oroligheter under kontroll

  Med anledning av den gångna helgens oroligheter i Tyresö och den stundande långhelgen, vill vi lyfta det löpande arbete som pågår för att skapa trygghet och säkerhet i Tyresö kommun.

 • 22 maj 2017

  Ändrade öppettider inför helgen

  I samband med Kristi himmelsfärdsdag och nationaldagen har Servicecenter, biblioteken och andra kommunala verksamheter ändrade öppettider.

 • 22 maj 2017

  Ändrade öppettider i Servicecenter

  På grund av röda dagar stänger Servicecenter tidigare vid två tillfällen de kommande veckorna.

 • Fler nyheter Prenumerera
Evenemangskalender

Evenemangskalender

Insyn i politiken

Insyn i politiken

Insyn i politiken

På webbplatsen Insyn finns allt som rör de politiska besluten i Tyresö.

I politiker- och nämndregistret kan du se vilka som sitter i fullmäktige och i nämnder och styrelser.