Tyck till om tyreso.se

Sommarens guide till Tyresö

19 juni 2017 Fritid

Här får du tips om badplatser, utflyktsmål, sevärdheter och mycket annat. Här finns också kartor med cykelturer och promenadslingor för dig som vill upptäcka mer av Tyresö.

Det här kan du göra i Tyresö i sommar

Eldningsförbud i Stockholms län

14 juli 2017

Länsstyrelsen har beslutat att eldningsförbud gäller i Stockholms län eftersom det är hög brandrisk i skog och mark. Förbudet omfattar hela Stockholms län och varar tills vidare.

Läs mer om vad eldningsförbud innebär

Vattenbrist - spara vatten

12 juni 2017 Miljö

Det är vattenbrist i stora delar av landet. Tyresö kommun rekommenderar därför att vi sparar på vatten.

Läs mer om hur du kan spara vatten

Kommunens öppettider i sommar

20 juni 2017

Under sommaren har Servicecenter, biblioteken och andra kommunala verksamheter ändrade öppettider.

Läs mer om sommarens öppettider

Hjälp till att ta fram kommunens nya webb!

30 juni 2017

På Tyresö kommun är vi i startgroparna för att börja bygga en ny webbplats. Det ska bli lättare att hitta på tyreso.se. Nu behöver vi kloka tankar och synpunkter från dig som bor i Tyresö. Vill du vara med?

Läs mer om hur du kan delta
 

Fler nyheter

 • 24 juli 2017 Fritid

  Velothon genom Tyresö 10 september

  Söndagen den 10 september är det åter dags för cykelloppet Velothon Stockholm. Loppet startar i år på Ringvägen och när det går genom Tyresö på morgonen kommer vissa gator att stängas av helt.

 • 19 juli 2017

  Fler cykelvägar 2017-2018

  Att cykla är ett enkelt sätt att resa till och från jobb, skola, fritidsaktiviteter och utflyktsmål. Under 2017 och 2018 bygger vi ett flertal nya cykelvägar, bland annat på Björkbacksvägen och Skogsängvägen.

 • 10 juli 2017

  Stora Coop i centrum – nytt utlämningsställe för matavfallspåsar

  Nu kan du som sorterar ut ditt matavfall även hämta ut fler matavfallspåsar på Stora Coop i Tyresö centrum. Passa på att hämta ut fler påsar samtidigt som du är och handlar i Tyresö centrum.

 • 10 juli 2017

  Falskt VMA-larm

  Vid 22-tiden i går ljöd utomhusvarningssystemet i stora delar av Stockholmsområdet av misstag. Läs om varför larmet låter och vad du ska göra.

 • 05 juli 2017 Kultur

  Sommarkollo vecka 32 och 33

  Nu går det att anmäla sig till kulturskolans populära sommarkollo! Under vecka 32 och 33 kan barn och ungdomar mellan 9-13 år skapa en musikal tillsammans med kvalificerade pedagoger. Anmälan senast 17 juli.

 • 05 juli 2017

  Båtar kan komma att forslas bort av kommunen

  Båtar som står på kommunens mark utan tillåtelse ska tas bort innan 31/8. Efter det kommer kommunen att forsla bort dem.

 • 05 juli 2017

  Nytt vård- och omsorgsboende i Tyresö kommun

  Ett nytt vård- och omsorgsboende är upphandlat, Villa Basilika. Utförare är Vardaga Opalen AB som idag driver Krusmyntan.

 • Fler nyheter Prenumerera